Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti mit gondoltok? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok? Miért viselkedett így?

Figyelt kérdés

Az egész 1 éve kezdődött. A munkahelyemre jött egy új pasi kollega. 15 fős társaság voltunk vele együtt. 5 lány, és 10 pasi. Remek kapcsolatban voltunk, nagyon segítőkész kis brigádot alkottunk. Mikor jött ez az új srác a rajtam kívüli 4 csaj rárepült de azonnal. Nekem nem ilyen a természetem, én tartózkodtam. De a srác engem szúrt ki magának. Amikor csak tudott ott dolgozott mellettem. 4 női féltékeny szempár figyelt minket. Mivel soha nem voltam a kalandok, illetve az egy éjszakás kalandok híve, így lassan az én tempómba haladtunk az ismerkedéssel. A srácnak feltűnt, hogy 3 másik kollegánk odáig van értem. Jó én is észrevettem, de volt egy bizonyos határ. Nem akartam tőlük semmit. Lényeg a lényeg 2 hónap kollegás idő után (közben munkán kívül egy kávé tea befigyelt kettesben) összejöttünk. Ahogy ez nyilvánosságra került kitört a botrány. Munkahelyen egy puszi sem csattant el, meg se öleltük egymást mondván ez egy munkahely. A botrány a másik három pasi, és a másik 3 csaj "között" tört ki. Nyilván ugye a csajok a pasimat akarták, a srácok meg engem. Indult a cirkusz. A húrt igazán senki se feszítette túl. Viszont a párom rettenetesen féltékeny volt minden srácra, de leginkább azokra, akiknek bejöttem. Mind a három sráchoz odament üvöltve, hogy ne is szóljanak hozzám. Ez nekem írtó kellemetlen volt, mert én mindigis tartottam a határt, és tényleg nagyon jóba voltam mindenkivel. Mikor kettesben számonkértem a páromat, hogy miért baj, hogy beszélek velük, hisz régóta munkatársak vagyunk, és jó haverok barátok..akkor elmondta, hogy igenis nagy lesz a szája, mert a főnökünk az ő legjobb barátja. Párom elintézte (megkérdezésem nélkül), hogy magasabb fizut kapjak. A vége fele már rossz volt bejárni dolgozni, mert tudtam, ha a 3 srác közül odajön valamelyik, hogy szia mizu, vagy akár melóval kapcsolatosan, akkor párom "közénkcsap". Mondta párom, hogy ki fog menni németországba dolgozni, és hogy szeretné, ha mennék vele. Tetszett az ötlet 20as éveink felénél járunk bőven jól is elsülhetett volna. Páromat fel is vették kint a melóba, így én ott maradtam "egyedül" a közös munkahelyünkön. Ismét beszélgettem mindenkivel, kerdezgettek róla is a kollégák stb. Párommal mindennap 3 órát beszéltünk videóhívással. De a fejébe vette, hogy az egyik kollégánk biztosan nagyon rámszállt mióta ő eljött (ami félig volt igaz, de leállítottam egyből), ezáltal ő konkrétan kirugatott a munkámból. Legjobb barátja a főnököm (akivel azóta is jóba vagyok) szóval nem volt nehéz dolga. Őszintén szólva én teljesítettem a legtöbbet, állandó dicséretben részesültem...erre olyan indokkal küldtek el, hogy gyenge a munkám. Pedig esküszöm minden reggel a többiekre vagy 50el rávertem, ezért nagyon csúnya indok volt ez. Persze gondoltam, hogy elkapta az ékszíj a párom agyát, és ő müvelte.. Na mindegy.. Azt mondta maradjak itthon 1 hónapot pihenjek stb majd ő ellát pénzel, hisz 3x annyi kint a fizuja, mint itthon. A seggemen nem ültem, így munkát kerestem. Nem akartam kiszolgáltatott lenni.. Fel is vettek dolgozni ugyanaz a munkakör csak hát ugye idegen mindenki. Újra robbant az agya, ki mászott rád stb stb.. SENKI!!!! Áhh ez nem jutott el neki az agyáig. Közben próbáltam a féltékenységét kezelni, mert amúgy nagyon jó ember, és azért tovább terveztem vele.. Szóval az összes pasit kizárta az életemből.. Lányokkal oda mentem ahova akartam, és akkor amikor akartam. Miután beletörődtem, és nem voltak pasik a közelemben boldogok voltunk. 3 hetente hazajött, és minden időt együtt töltöttünk. Közben azt kérte folyamatosan, hogy várjak intézi az albérletet kint nekem melót stb.. És én ezt mind elhittem.. Aztán puff.. Kintről közölte, hogy vége. Neki ez a távkapcsolat nem megy. Előző nap még azt beszéltük milyen színű lesz a nappali falának a színe.

Olyan hirtelen kilépett az életemből, hogy pislogni sem tudtam.

Miért tette ezt? Elüldözte a fiú barátaimat, kirugatott, hazudott, hogy szeret, és vár kint..hazajárt hozzám.. Csak velem foglalkozott, és a féltékenysége mellett viszont a csillagokat lehozta nekem.

Pár hónapja lett vége azóta havonta egyszer felhív, hogy hogy vagyok stb.

Nem értem.. Mi volt ez?

2018. júl. 21. 20:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem megismerhetett kint valakit, akit irányíthat, te túlságosan is önálló voltál neki.
2018. júl. 21. 20:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Vagy megismert valakit külföldön, akivel valamiért jobb neki, vagy csak annyira karrierista lett, hogy vissza ide nem akart jönni, pedig megtehette volna, kint meg neked vmiért nem akart munkát találni. Minden esetre, én már a kapcsolat elején felhívtam volna rá a figyelmét, hogy állítsa le magát, mert nem vagy a birtoka, hanem a társa, mármint a normális kapcsolatban, nehogy már főnökösködjön, hogy kivel beszélgess. Szerintem jobb ez így neked.
2018. júl. 21. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!