Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan álljak a sarkamra?
Három hónapja elhagyott a barátnőm 2 és fél év után egy másik pasiért, a legjobb barátjáért. (a büdös ribi)
Az óta nem tudok talpra állni, nem tudom összeszedni magam. Nem tudok koncentrálni aludni stb... Egyfolytában rinyálok mint egy kis **** pont mint most. Félek, hogy nem találok ugyan olyan jót vagy jobbat mint ő, valamint ku*va szar egyedül lenni.
Hogyan tudnám összeszedni magam? Próbálom lefoglalni magam de nem megy, egyfolytában csak ő jár a fejemben.
22/F
Kivel szemben akarsz a sarkadra állni? Nem értem.
Nyár van, menj el a haverjaiddal bulizni. Ez az 1 hónap se perc alatt eltelik, aztán megint jön az egyetem, így most barátnő nélkül lesz időd arra koncentrálni.
"a legjobb barátjáért"
Na ilyen nincs, férfi és nő között, mint azt láthatod is.
Valószínűleg melletted is dugtak.
Jobb volt a a gyerek az ágyban, vagy jobban néz ki, ez meg hogy elhanyagoltad az egyetem miatt hazug lerázó duma. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!