Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Át akar jönni a holmijaiért és utoljára találkoznánk, vissza akarom hódítani, de hogyan!? 20/L
Nem most kell hisztizni és észbe kapni, mikor már a másiknak a t..ke ki van veled. Szóval, fogadd el, hogy a viselkedésed kibírhatatlan volt számára.
Változz meg, hogy a következő kapcsolatnál ne ess bele ugyanebbe a hibába.
Szerintem add oda a kulcsokat olyannak, akiben bízol (barát, rokon), és legyen ő ott addig, amíg elviszi ami kell neki.
Te pedig menj el otthonról, és nyugodtan bőgd ki magad, legalább nem látja.
Ha mèg egyszer utoljára látni akar, akkor újra keresni fog. Ha nem, akkor ez a hajó elment.
Ha szeret még akkor szép szavakkal, értelmes beszélgetéssel lehet hogy meglehet ezt még oldani.
Ha nem szeret, akkor nem lesz vevő a beszélgetésre sem, akkor hagyjad menni...
Nekem is volt hisztis, követelőző, mindenen vitatkozó és feleslegesen nyavalygó exem... életem legjobb döntése volt, hogy kidobtam :D
35ffi
"mindig csak veszekedést generálok, követelőzök, hisztizek és féltékenykedem" - és ez így is volt?
Mert akkor az volt az életed legnagyobb hibája, nem az, hogy nem tudod tudomásul venni a döntését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!