Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ezen hogy lépjek túl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen hogy lépjek túl?

Figyelt kérdés
2 hónapja szakított a barátom mert elvileg már nem szeretett. 2 hónapig nem beszéltünk, nem keresett és én sem őt. Nekem persze borzasztóan hiányzik/hiányzott nagyon nahy depresszióba estem miatta de nem reszleteznem. 2 hete voltam egy sátrazós házibuliban, ő is ott volt. Berúgott és megcsókolt kétszer persze próbáltam eltolni mert tudtam hogy részeg és nem gondolja komolyan, egész este jött hozzám, és emberségből nem hagyhattam ott.. jó utana lefektettem aludni de én kijottem a satorbol. 2 nap múlva ramirt hogy miért nem maradtam vele a sátorban, meg mennyire örült hogy látott, sajnálja hogy pár órára nem emlékszik, és mondta reggel a haverjának hogy hivjanak vissza a satorba mert nem fog nélkülem aludni. Ezeket már jozanon mondta:) beszéltünk 6 napig minden órában, folyton keresett persze naiv voltam elhittem hogy újra lehet valami.aztan nem írt vissza. Szerintetek ezt mire véljem? Nem az a kamus fajta aki ilyeneket csak úgy mondd es mar ezeket jozanon mondta. Újra visszaestem, egyszerűen rajta jár minden gondolatom. Ti mit tennetek most? Várjak hogy keressen vagy felejtsem el? Miért vannak ilyen bunkok?

2018. jún. 19. 08:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azt várja, hogy keresd. Hiszen ha mindig ő keres, hobnan tudja, hogy te is szereted őt,
2018. jún. 19. 08:49
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
Kidobott és te még sajnálod?
2018. jún. 19. 09:01
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Keresned kellene egy olyan pasast, aki szeret is téged.
2018. jún. 19. 09:24
 4/12 iamaveryniceguy ***** válasza:
89%
Szerintem csak dugni akart. Ennyi és nem több. Sajnálom.
2018. jún. 19. 10:56
 5/12 anonim ***** válasza:
63%
Legyen egy kis önbecsülésed! A leírtak alapján szerintem valami olyasmi lehet, hogy megismerkedett valakivel, dobott, aztán most őt is dobták, te meg lennél a szamár, ameddig nem lesz új ló.
2018. jún. 19. 11:04
 6/12 anonim ***** válasza:

Annyit megérdemel a dolog, hogy azért vitted a sátorba, mert egy részeg embert nem hagysz az út szélén. Azért nem maradtál vele, mert egy részeg emberrel nem nagy élmény együtt aludni, főleg, ha szakítottatok.

És elég volt egyszer megtapasztalni azt, hogy nem számíthatsz rá, nem akarod ezt az élményt többször megismételni. Ha ő azt mondja, hogy komolyan szeret, és te is komolyan szereted még most is őt, akkor sem fogadnám vissza a helyedben egyből, nagyon sokat kéne bizonyítania. Tettekkel kell kimutatni a szeretetet, nem szavakkal. A tettek pedig nem egy virág, hanem VÁLTOZÁS, olyan dolgok, amikkel felülmúlja régi önmagát.

2018. jún. 19. 11:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Kell neki vki ameddig nem talál megfelelőt,nők olyanok mint a majmok,addig fogják az egyik ágat mig jol meg nem fogták a másikat..
2018. jún. 19. 13:16
 8/12 A kérdező kommentje:
Az a baj borzasztóan szeretem, neki en voltam az első barátnője és tudom hogy nem az az ismerkedős típus. Nem tudok rajta túllépni bármiket is tett. Bár már nem beszélünk remélem az idő segít..
2018. jún. 19. 14:42
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
ha tudod túllépni, ugord át, vagy kerüld meg.
2018. jún. 19. 14:44
 10/12 anonim ***** válasza:
jav.: ha NEM tudod túllépni...
2018. jún. 19. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!