Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt párom fenyeget, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt párom fenyeget, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pár hónapig voltunk együtt, én szakítottam, mert elegem lett az állandó ordibálásaiból és veszekedésből. Most azzal fenyeget, ha nem megyek vissza hozzá, "tönkretesz". Pl. kirakja a képeimet facebookra, (fehérneműs képek is vannak köztük) meg fórumokra, hogy mekkora egy k_rva vagyok, ami nem is igaz. Mit tehetnék? Addig feljelenteni nem tudom, amíg nem tesz semmit, de én meg valahogy meg szeretném előzni, nem akarom megvárni, hogy tényleg megtegye... Tudna valaki segíteni? Mit lehet ilyenkor tenni?

Köszönöm!

L/23

Pls olyan válaszok ne jöjjenek, hogy nem kellett volna pucér képeket küldeni, most már tudom, és ez nem segít a helyzeten, úgyhogy ezen át is ugorhatunk, köszönöm!

2018. jún. 17. 20:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha a szüleidnek nem akarsz szólni, akkor szólj pár jobb fizikumú barátodnak akik helyrerakják. Rád akar ijeszteni, az a lényeg, hogy ne hagyd magad! Fenyegesd meg te is a rendőrséggel és minden egyébbel, egy idő után le fog szakadni rólad.
2018. jún. 18. 13:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Egyáltalán ne állj vele szóba, tiltsd le mindenhonnan, máris elbizonytalanított.

Amelyik kutya ugat....

És senkit nem rázna meg egy fehérneműs kép rólad, azon s aggódj.

2018. jún. 18. 14:01
 13/13 Ypszilon1980 ***** válasza:

Hiába jelented fel, semmit nem tesznek, ha nincs bizonyítékod, főleg, hogy ő nem fogja elismerni.

A legjobb, ha lesz.rod a fejét.

A rögzítés illegális, de meg lehet próbálni.

2018. jún. 19. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!