Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Azt hitte a tartaleka leszek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hitte a tartaleka leszek?

Figyelt kérdés
3 het szakitottunk, de par napja meg szexeltunk, meg egesz joban vagyunk a volt baratnommel. Azert hagyott el, mert felbukkant a multjabol valaki, aki felkavarta, vonzodik hozza, meg tetszik neki, meg nem talalkoztak, de majd fognak stb.. A lenyeg az, hogy elkezdtem ismerkedni, de a volt baratnom folyton mondja, hogy rosszul erzi magat, meg ha osszejonne a sraccal lehet ram gondolna stb., ezert mondom neki, hogy nw aggodjon, en is ismerkedek. Erre o kiakadt, hogy nem akar hozzam szolni, mert majd o meg ossze akart jonni. Hat ezen nevettem egyet. Szerintetek is magaba kellene neznie? Itt ismerkedik, es meg ezzel jon elo, meg neki all feljebb.
2018. jún. 10. 21:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Jól tetted, hogy kinevetted. Lépj túl rajta, ilyenekkel nem érdemes foglalkozni.
2018. jún. 10. 21:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Tipikus nekem szabad, neked nem.

Az egyik ismerősöm évek óta játssza ezt a párjával. Hol együtt vannak, hol nem, éppen mikor kedve van a férfihez, akkor kibékül vele, az meg pincsiként rohan vissza hozzá. Pár hete viszont beintett és azt mondta, vége. A nőnek az arcát látni kéne, mint aki levegőt sem kap, úgy csinál és fel van háborodva, hogy őt ejtették.

2018. jún. 12. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!