Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhagytak terhesen, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Varria kérdése:

Elhagytak terhesen, hogy lehet ezt elkileg elviselni!?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 30hetes kismama vagyok. Röviden annyi a történetem hogy terveztük a babát, eskűvöt már egy éve a menyasszonya voltam mikor kiderült hogy terhes vagyok. Nagyon örültünk neki első baba én 25 ő 27 éves. Már a legelején simogatta a pocakot beszélt hozzá. Aztán amikor átléptem a büvős 12 hetet megromlott a kapcsolatunk probáltuk helyre hozni.. De neki már más van szóval nem is igazán értem mennyire munkálkodhatott azon hogy rendbe hozzuk a dolgokat kettönk között!! Azt mondta magányra egyedül létre van szüksége depressziósnak érzi magát.. Erre már mással van. Apasági tesztet akar mert ellenanyagot termel a baba és neki azt mondta az "orvos" ez nem lehetséges mert egyforma a vércsoportunk. Rendben mondtam neki tiszta a lelki ismeretem tisztában vagyok ki a gyermekemnek az apja!! De a viszony csak egyre rosszabb köztünk. Nem érdeklődik a baba felöl nem segít semmiben pedig elötte bizonygatta hogy mindenben segíteni fog a babával. Mintha teljesen kifordult volna magából és kimosták volna az agyát..Nem hiszem hogy az apasági teszt után megnyugszik és segíteni fog a babával,inkább csak ezt is kifogásnak tartom. Lelkileg nagyon megvisel mivel terveztük az életünket ő meg gondolt egyet és lelépet.. Düh gyülölet harag szeretet vágyakozás gyötörnek az érzelmek. Vannak jobb és rosszabb napok.

2018. jún. 10. 12:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Figyelj, feleslges hitegetés helyett nézz szembe a valósggal:

Ő NEM akarta a gyereket, átmenteileg! megjátszotta magát, de ennyi.

Le is lépett az első nőhöz csak ne kelljen veled és a gyerekkel lennie. Ennyi a helyzet.

2018. jún. 10. 21:56
 12/14 A kérdező kommentje:

Mindenképpen belemegyek az apasági tesztbe nincs félni valom!!

Anyós, após.. Hát a kedves após nem él már de annak idején elhagyta az anyóst mikor terhes volt a exemmel.. 2 nagyobb testvére van még.. A vér nem válik vizzé igaz?? Beszélgettünk erről sokat mikor kiderült hogy terhes vagyok hogy picit félek ettől a dologtól sőt már korábban is.. bíztosított róla hogy ez nem fog megtörténni.. Erre tessék!! Anyós meg hát inkább hagyjuk azzal zsarolja a gyerekeit hogy otthonba megy

Nagyon sok segítségem van csodás családom barátaim vannak nagyon hálás vagyok értük mindenben segítenek támogatnak!!

Gyerektartást mindenképpen behajtom rajta amit vásárolok mindenről van számlám tessék csak kifizetni nem ám csak akkor kell élvezni a dolgot mikor megcsinálta most is vállalja a felelősséget.

2018. jún. 10. 23:05
 13/14 anonim ***** válasza:
az en exem aki egyebkent is egy durva allat volt (en meg naiv kis hulye 18 evesen mentem hozza) attol a perctol hogy meglatszott rajtam a terhesseg meggyulolt. megmondta hogy undorodik tolem szornyu modon megalazott masok elott es kettesben meg rosszabbul. mar ismerosok is szoltak hogy ne menjunk hozzajuk mert nem birjak elviselni ahogy beszologat nekem nekik kenyelmetlen. a gyerek 6 honapos volt amikor elvaltunk mert akkor mar ot is bantalmazni akarta nemcsak engem. az csak a finomabb megjegyzesek koze tartozott hogy undoritobb vagyok mint egy vemhes koca es legszivesebben kirugdalna belolem azt a ferget.pedig nem is voltam csunya kismama;-((( ez a terhessegi tapasztalat hatarozta meg hogy kesobb annak az embernek se szultem akivel egyutt felneveltuk a gyerekemet, orokbe fogadta es szerette. O megerdemelte volna de en meg a terhesseg gondolatara is rosszul voltam. es a sors tragediaja hogy nem szeretem a gyerekeket, idegesitenek egyetlen gyerekes baratunk se volt soha. szoval az ilyesmi bizony oriasi karokat tud okozni. nem lesz jobb kesobb se, ne bizz benne hogy ha meglatja a gyereket majd megvaltozik. soha nem fog es a gyereket se fogja szeretni.
2018. jún. 11. 11:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Ilyennél még egy spermadonor is jobb..
2023. jan. 21. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!