Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintektek miért küldött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintektek miért küldött képet az exem?

Figyelt kérdés

Két hete épp egy Budapesti munkával végeztem mikor látom a telefonomon hogy snapcaten az exem képet küldött.Tudni illik hogy a szakításunk után én írta neki hogy megbántam mindent ami történt és újrakezdeném,de elutaított. Elfogadtam és próbáltam tovább lépni. Mikor már szinte nem is gondoltam rá, képet küldözget.. Küldtem én is egy szelfit és azt írta hogy még mindig jól nézel ki. Azóta van hogy instán küld egy egy posztot és van hogy én is írunk pár sort aztán ennyi.

Ha akar valamit akkor miért nem mondja, én már egyszer léptem felé akkor elutaított, mit vár újra én. Biztos nem.

Vagy csak szórakozik.

Ez így nagyon nem jó mert ha nem akar akkor engedje hogy elfelejtsem.

Ti mit gondoltok?

2018. jún. 4. 10:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ne legyl
2018. jún. 4. 11:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

6#: Az okos ember nem szakít azonnal, még ha hgirtelen haragú akkor sem.

Volt olyan párom, aki poénból : Nem szeretlek, meg megbántottál nincs szex, megbántottál nincs csók...

2. ilyen alkalomkor ezt mondtam neki:

Ott az ajtó, mehetsz. Én nem keverem össze a haragot a kiábrándultsággal, és nem foglak büntetni olyannal ami kihat a kapcsolatunkra.

Aki pedig ilyet tesz, az nem szereti elégé a másikat.

Szóval leves...

2018. jún. 4. 11:26
 13/17 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg az exedtől, mit szeretne. Vagy együtt vagytok rendesen, vagy minden kapcsolatot megszakítotok.
2018. jún. 4. 12:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Ne ülj fel a lóra! Ugyan ez volt velem. Csak annyi különbséggel, hogy össze is jöttünk megint végül láttam, hogy valami nem oké és szakítottam. Azóta tiltottam mindenhonnan mert folytattuk volna ezt a képezős posztolgatós dolgot és erre nincs szükségem. Szval beszéld meg vele, hogy ezt ne ha pedig nem érti hidd el nem jó a tiltás, de hasznos.
2018. jún. 4. 14:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Két lehetőség van: vagy csak játszik veled idézőjelben szüksége van rád, a másik lehetőség: egyszerűen nem mer konkrétan kezdeményezni pont azért, mert már egyszer elutasított... Puhatolózós kommunikációt javaslom.
2018. jún. 4. 15:32
 16/17 A kérdező kommentje:

15#

Mire gondolsz mint puhatolós?

Milyen az?

2018. jún. 4. 19:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Finoman utalgatsz dolgokra ( kettőtök közti kapcsolatra, stb), a válaszait , reakciót pedig figyeled.
2018. jún. 4. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!