Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintektek miért küldött képet az exem?
Két hete épp egy Budapesti munkával végeztem mikor látom a telefonomon hogy snapcaten az exem képet küldött.Tudni illik hogy a szakításunk után én írta neki hogy megbántam mindent ami történt és újrakezdeném,de elutaított. Elfogadtam és próbáltam tovább lépni. Mikor már szinte nem is gondoltam rá, képet küldözget.. Küldtem én is egy szelfit és azt írta hogy még mindig jól nézel ki. Azóta van hogy instán küld egy egy posztot és van hogy én is írunk pár sort aztán ennyi.
Ha akar valamit akkor miért nem mondja, én már egyszer léptem felé akkor elutaított, mit vár újra én. Biztos nem.
Vagy csak szórakozik.
Ez így nagyon nem jó mert ha nem akar akkor engedje hogy elfelejtsem.
Ti mit gondoltok?
Ez kellemetlen, hasonló cipőben járok, de...
1. Eddig teljesen jól el volt nélkülem...
2. Kellemlen ha nem talál olyat mint én...
3. Nem leszek ha nincs ló jó a szamár is... (keressen tovább)
4. nem vagyok elhagyott bugyi, ha megvan felveszem...
Szóval összefoglalva, részemről nem szeretem a felmelegített káposztát (gyorsan büdös lesz), és bármennyire is szeretem, de nem vagyok hülye, van tartásom, így ment a levesbe.
Pont és kész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!