Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintektek miért küldött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintektek miért küldött képet az exem?

Figyelt kérdés

Két hete épp egy Budapesti munkával végeztem mikor látom a telefonomon hogy snapcaten az exem képet küldött.Tudni illik hogy a szakításunk után én írta neki hogy megbántam mindent ami történt és újrakezdeném,de elutaított. Elfogadtam és próbáltam tovább lépni. Mikor már szinte nem is gondoltam rá, képet küldözget.. Küldtem én is egy szelfit és azt írta hogy még mindig jól nézel ki. Azóta van hogy instán küld egy egy posztot és van hogy én is írunk pár sort aztán ennyi.

Ha akar valamit akkor miért nem mondja, én már egyszer léptem felé akkor elutaított, mit vár újra én. Biztos nem.

Vagy csak szórakozik.

Ez így nagyon nem jó mert ha nem akar akkor engedje hogy elfelejtsem.

Ti mit gondoltok?

2018. jún. 4. 10:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
mint férfi tudom hogy akar téged csak épp túl büszke hogy megbocsásson de azért szeretne visszakapni
2018. jún. 4. 10:55
 2/17 anonim ***** válasza:
Mert még nem tiltottad le
2018. jún. 4. 10:57
 3/17 A kérdező kommentje:
Érthetetlenek ezek a nők!
2018. jún. 4. 10:59
 4/17 anonim ***** válasza:

Ez kellemetlen, hasonló cipőben járok, de...

1. Eddig teljesen jól el volt nélkülem...

2. Kellemlen ha nem talál olyat mint én...

3. Nem leszek ha nincs ló jó a szamár is... (keressen tovább)

4. nem vagyok elhagyott bugyi, ha megvan felveszem...

Szóval összefoglalva, részemről nem szeretem a felmelegített káposztát (gyorsan büdös lesz), és bármennyire is szeretem, de nem vagyok hülye, van tartásom, így ment a levesbe.

Pont és kész...

2018. jún. 4. 11:03
 5/17 anonim ***** válasza:
* kellemetlen
2018. jún. 4. 11:03
 6/17 anonim ***** válasza:
a párod se hülye neki is van tartása nyílván megbántottad és mégsem hagyhatta szó nélkül ezért elhagy de nem is keres mást különben nem irogatna ennyi szóval szeret csak épp mérges
2018. jún. 4. 11:05
 7/17 A kérdező kommentje:
Én is szeretintem megírom neki ha még küld valamit hogy, én írtam neki mikor akartam folytatni, akkor nem kellettem, mostmár hagyjon tovább lépni, ha nem akar semmit vagy nem tudja eldönteni. Férfi vagyok,de nekem is vannak érzésem amivel nem játszadozni kéne.
2018. jún. 4. 11:09
 8/17 A kérdező kommentje:
viszont a szakításnak már több mint két hónapja.
2018. jún. 4. 11:10
 9/17 A kérdező kommentje:
Attól félek hogy ha ezte megírom neki akkor úgy reagál mintha csak én látnék bele ebbe a dologba többet és ő csak jófej akar lenni.
2018. jún. 4. 11:12
 10/17 anonim ***** válasza:
így nem lehet tudni... szerintem akr valamit de e legyél nagyon pedál csak puhatolózz aztán ha nem még mindig elküldheted a pcsba
2018. jún. 4. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!