Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan sikerult szakitas utan jobban lennetek? Mennyi ideig tartott? Mikor kezdtetek el ismerkedni? Hogy jutottatok tovabb a hullamvolgyeken?
2 ev kellett egy 8 honapos kapcsolat utan.
3,5 ev egy 2 eves kapcsolat utan.
1 ev telt el egy 2 eves kapcsolat ota...meg mindig dolgozom a dolgot.
25f
De gondolom konnyebb mar azota ,nem?
Ismerkedni nem ismerkedtel senkivel?
Amig 100%-osan nem teszem tul magam a dolgon, nem ismerkedek.
A jojjunk ossze valakivel, hogy konnyebben felejtsek, nem az en reszortom.
3,5 év kapcsolat vége után 3 hónappal már egész jól bírom. Mindent eltüntettem ami rá emlékeztetett, így valahogy elmúlt az a hiányérzet, ami facsarta a szívem. Így most olyan az emléke, mint egy üveggömb, és így nem rágódok rajta egész nap. Persze mellé folyamatosan tanulok, melózok, és edzek. (Amíg együtt voltunk nem nagyon tanultam, meló nemis volt, se edzés.)
Ami a legtöbbet segített az egy baráti kör a gimiből, amiből az exem miatt szakadtam ki, és most újra bevettek a társaságba. Újra felvettem a kapcsolatot néhány lánybaráttal, ami szintén jót tett. Akár férfi akár nő, az emberek társasága segít, legalább amíg velük vagy nem érzed magányosnak magad, és kicsit kevésbé tűnik minden el.aszottnak.
Nem mondom, hogy 100%ban túl vagyok rajta, de már vagyok olyan jól, hogy jól érezzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!