Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért ennyire nem normális az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nem normális az exem?

Figyelt kérdés

1 hónappal ezelőtt szakítottunk, közös megegyezés volt, nem részletezem. Azóta néha még beszélünk chaten, de csak általános dolgokról. Ma küldtem neki egy képet bikiniben, mert megkérdeztem, hogy szerinte hogy áll rajtam. Természetesen teljesen el volt hűlve és azt kérdezgette hogy puszilgathatja-e még ott lent meg a melleimet... én pedig rávágtam egyből hogy nem, mégis mit képzel? Szakítottunk. Erre őt elkapta az idegbaj és elhordott minden hülye k***ának mert tuti mutogatom a BIKINIS fotóimat más pasinak is. 1. Nem mindegy neki? Szakítottunk ismétlem. 2. Miért hiszik azt az ex pasik hogy amíg nincs más az életemben addig hozzá fogok visszajárni szexelgetni? -.-

22/L

2018. máj. 21. 12:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nyilván ha nem küldesz random bikinis képet, nem ír ilyet. Ő csak hasonló reakciót adott vissza, mint amit te küldtél neki..
2018. máj. 21. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!