Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért ennyire nem normális az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nem normális az exem?

Figyelt kérdés

1 hónappal ezelőtt szakítottunk, közös megegyezés volt, nem részletezem. Azóta néha még beszélünk chaten, de csak általános dolgokról. Ma küldtem neki egy képet bikiniben, mert megkérdeztem, hogy szerinte hogy áll rajtam. Természetesen teljesen el volt hűlve és azt kérdezgette hogy puszilgathatja-e még ott lent meg a melleimet... én pedig rávágtam egyből hogy nem, mégis mit képzel? Szakítottunk. Erre őt elkapta az idegbaj és elhordott minden hülye k***ának mert tuti mutogatom a BIKINIS fotóimat más pasinak is. 1. Nem mindegy neki? Szakítottunk ismétlem. 2. Miért hiszik azt az ex pasik hogy amíg nincs más az életemben addig hozzá fogok visszajárni szexelgetni? -.-

22/L

2018. máj. 21. 12:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos, hogy nem kérdezgetnék az extől ilyet, főleg nem küldözgetnék neki bikinis képeket magamról szakítás után.
2018. máj. 21. 12:57
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Nők nulla érzelmi intelligenciával rovatunkat olvashatták.
2018. máj. 21. 12:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy tűnik, hogy teljesen tudod, hogy mit szeretnél. Nem korrekt, mert szándékosan nem hagyod, elszakadjon tőled.
2018. máj. 21. 13:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy valaki a nem normális, és az te vagy, ha 1 hónappal a szakítás után, amikor legalább egyikőtök még biztosan nincs túl a másikon, bikinis képeket küldözgetsz.

Ha te hagytad el, akkor minek forgatod a kést benne ilyennel?

Ha ő hagyott el téged, akkor minek alázod magad ilyen átlátszó próbálkozásokkal?

Ha kicsit normális lennél, akkor békén hagynád őt.

2018. máj. 21. 13:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Létszi mind hogy csak troll vagy.
2018. máj. 21. 13:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Fogyatékos.
2018. máj. 21. 13:18
 7/11 anonim ***** válasza:
87%
Gáz vagy.
2018. máj. 21. 13:22
 8/11 iamaveryniceguy ***** válasza:
100%

1.) Miért beszélgetsz vele?

2.) Miért küldözgetsz neki bikinis képeket? Nincs neked nem ex barátod / sima barátnőd?

Miért hiszik azt az emberek, hogy szakítás után tartani kell a kapcsolatot? Nagyon ritka esetben marad meg csak utána normális viszony.

2018. máj. 21. 13:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

De minek adod alá a lovat?

Csak magadat hibáztathatod, ha ezek után lehord.

2018. máj. 21. 14:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Úristen.. 5 perce fogom a fejem. Édeslányom, ne legyél már ekkora gyökér :D Az a cucc ott a nyakadon, nem csak azért van, hogy agyon sminkeld. :D
2018. máj. 21. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!