Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme valakit letiltani chatről, ha az ismerősei közül nem törli le?
1#
Kimaradt: egy induló, de hamar végetérő párkapcsolatról van szó, kezdetleges párkapcsolatról
4#
De csak a chatről tiltott le. Az új fotóit, megosztásait látom, hiszen az ismerősöm maradt. Ő is látja az én dolgaim.
Írni nem tudok neki, de nem is hiszem hogy volna miről beszélni nekünk már sajnos.
Egyszerű.
Nem zavarja hogyha az ismerőse vagy, de azt akarta hogy ne tudjatok kommunikálni, így a chatről letiltott.
Ha azt szeretnéd hallani, hogy "azért, mert titkon azért kíváncsi mi történik veled, nézegeti a profilod, mert..."
Rossz hírem van: nem ezért. Nem érdekli a profilosdi, csak azt nem akarja, hogy írj neki, ennyi.
Amúgy annyira elegem van a mai fiataloknál a "mikor olvasta, elolvasta de nem válaszolt, mikor volt utoljára aktív, miért 'rejti el magát' stb" hülyeségekből...
Hívd fel, kérdezd meg mi van. Ha a számod is letiltotta, akkor ne hívd fel.
Ha világosan közölte(d), hogy NEM - akkor az leginkább "nem"-et jelent, és ne foglalkozz vele a továbbiakban. Az élet baromi egyszerű, csak Te bonyolítod túl.
Azt hiszi kapcsolatba lépnél vele, ezt nem akarja, de az azért tetszene neki ha làtnàd amikor pl megosztja, hogy összejött valakivel.
Vagy nem érdekli, hogy az ismerőse vagy- e, csak ne tudj neki írni.
Mindenki màs... én szimplàn töröltem az ex"pasim" akivel elkezdtük a kapcsolatot de hamar vége lett. Èn hagytam ott, de egy percig nem gondoltam hogy írna nekem. Végül írt pàrszor , bocsànatot kért a történtek miatt, lezàrtuk, aztàn nem beszéltünk többet. Szerintem gyerekes dolog letiltani a màsikat. Ennyire senki ne érezze fontosnak magàt. Elég visszatetsző.
Örültem is neki, hogy letiltott. Legalább nem láttam h mikor elérhető...
Mivel együtt jártunk pár hónapot tudom a telefonszámát, hogy hol lakik, a testvéreit is ismerem...
Mi a nyavajáért akarnám én pont facebookon ráírni? Illetve az utolsó beszélgetésünk alapján minek is írnék rá?
Tény hogy fontos volt nekem, meg még mindig érzek valamit iránta, de az a vontat már rég elment hogy keressem...
Valamiért mégis bosszant hogy le vagyok tiltva neki. Talán azért mert így olyan mintha ő akadályozná meg azt h keressem, miközben én nem is akarnám keresni!
Idegesítő, bár mondjuk ennél nagyobb bajom ne legyen az életbe! 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!