Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottam a barátommal de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a barátommal de szörnyen hiányzik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Idegesített, hogy folyton azt mondogatta hogy szeret. A nap 24orajaba vele kellett beszélnem.

Akar hova mentunk mindig fogni akarta a kezem.

Bulizni se tudtam nelkule menni szinte megfojtott a szeretetével.

Ez volt 2éve.

Es most hirtelen elkapott hianyerzet hogy nekem nagyon kell ez a fiu es hogy milyen buta voltam hogy nem becsultem meg.

De most mar nem igazan akar velem beszelni pedig en Szeretem!

2018. máj. 15. 17:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
55%
Szánalmas vagy kérdező. Edd meg amit főztél. A srácot meg hagyd békén.
2018. máj. 15. 18:20
 12/26 A kérdező kommentje:
Miert is vagyok szanalmas? Te talan soha nem hibaztal? Biztos te tökéletes vagy! 😊
2018. máj. 15. 18:24
 13/26 anonim ***** válasza:
70%

Esetleg ülj le vele megbeszélni hogy mit érzel.

De valóban butaság volt dobni, de az is lehet hogy megint rossz lenne együtt.

2018. máj. 15. 18:37
 14/26 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, addig úgysem nyugszol meg! Amúgy lehet ugyanúgy idegesítene a fojtó szeretet, csak most idealizálod.
2018. máj. 15. 19:03
 15/26 anonim ***** válasza:
Így jártál... hibáztál, de szakadj már le róla.
2018. máj. 15. 19:04
 16/26 anonim ***** válasza:

te is tipikus leányka vagy, aki nem tudod eldönteni mit akarsz.

minek szakítottál, ha most meg hiányzik?

amúgy meg az ő érdekében kérlek ne zaklasd, mert ezzel nem segítesz, sőt hozzájárulsz, hogy ő se legyen túl rajtad.

kezdj egy új életet aztán kész hagyd őt békén!

ui: ne hord fenn az orrod, ha nincs okod rá az utcán köszönhetsz neki azért két év múlva is. Ennyi jár azért nem?

2018. máj. 15. 19:21
 17/26 he84 ***** válasza:
Hát valóban elég nagy butaság csináltál, hogy csak emiatt szakítottál vele. Inkább örültél volna neki, hogy mennyire szeretett és ezt rendszeresen kifejezte. A legtöbb lány ennek örülni szokott, nem pedig ezért szakítani a párjával. A végén még az is kérdéses, hogy vajon eléggé szeretted őt. Mert aki igazán szereti a párját, az nem tesz ilyet. Helyette finoman megkérhetted volna, ha tényleg nagyon zavart, hogy neked elég ha ritkábban mondja. A problémákat időben kell megoldani úgy, hogy mindkettőtöknek okés legyen, nem pedig elmenekülni! A bulizás terén is lehetett volna valamilyen kompromisszum. És ne haragudj, de némiképp megérdemled, amit kaptál.
2018. máj. 15. 19:28
 18/26 anonim ***** válasza:

2 évig semmi most meg hiányzik?

Nem késtél el egy kicsit?

Ő már továbblépett, neked is ezt kellene nem 2 évre rá sopánkodni egy hibán :)

2018. máj. 15. 19:58
 19/26 anonim ***** válasza:
52%
Ajaj :D olyan vagy mint exem :) bízok benne,hogy ő is így fog járni mint te és meg fog keresni! nekem most alakulóban van egy elég komoly kapcsolatom...remélem úgy fog járni mint te és tudod mit fog tőlem kapni? Földbe tiprom,megalázom,tönkre teszem úgy ahogy ő tette velem és ő akkor leszarta magasról az érzéseimet :) hagyd békén a srácot...szánalmas vagy igazuk van a többieknek! kiélted magad most meg mennél vissza a jóba mi? haha...szorítok a srácnak,hogy el küld a...;) meg érdemled amit kaptál!!
2018. máj. 15. 19:59
 20/26 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló, van akinek hiába beszél az ember. Mi is ilyenek vagyunk a párommal, ő a pasi, egy találkozás alkalmával többször elmondja, hogy mennyire szeret, folyamatosan fogni akarja a kezem, simogatni, én pedig homlokegyenest a másik típus vagyok, engem kifejezetten zavar a sok testi érintkezés és érzelemnyilvánítás, sőt számomra idővel értékét is veszti. De hiába tépem a szám... Mondjuk én nem dobom el magamtól, mert jó srác, és szeretem de ebből adódóan sok a vita...

És olyan helyzetben is voltam ezelőtt, hogy az exemmel újrakezdtem valami ilyesmi hirtelen támadt érzés miatt, 1 év után hiányozni kezdett. Volt ugyan 2 jó évünk, de aztán nagyon csúnya vége lett. Arra akarok kilyukadni, hogy ez szerintem nem reális érzelem, csak a hiányérzet lehet, hogy legyen melletted valaki. Az elején még lehet élveznéd is, de aztán ugyanoda lyukadnátok ki. Szerintem ez csak a szenvedés elnyújtása. Keress magadnak valaki mást!

2018. máj. 15. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!