Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátommal de szörnyen hiányzik. Mit tegyek?
Idegesített, hogy folyton azt mondogatta hogy szeret. A nap 24orajaba vele kellett beszélnem.
Akar hova mentunk mindig fogni akarta a kezem.
Bulizni se tudtam nelkule menni szinte megfojtott a szeretetével.
Ez volt 2éve.
Es most hirtelen elkapott hianyerzet hogy nekem nagyon kell ez a fiu es hogy milyen buta voltam hogy nem becsultem meg.
De most mar nem igazan akar velem beszelni pedig en Szeretem!
Szerintem azt kaptad amire befizettél ^^.
31/f
Ha akkor nem becsülted meg akkor nem erdemled meg. Hagyd hogy boldog legyen.
25/F
Ha beszélsz vele, és elküld az anyádba, akkor kB úgy fogod magad érezni, ahogy ő magát akkor. Ha kapcsolat nem is lesz belőle, a tapasztalatot maximálisan megéri. Legközelebb, mással ügyesebb leszel.
31/f
Első vagyok. Pont ugyanezt játszotta el az exem velem anno. Szakított, olyan okok miatt, hogy ő bulizni akar, meg szabad lenni, meg megunt. Majd rájött, hogy annyira nem volt rossz velem, de én meg kiszerettem belőle. Sőt megutáltam. Ezután mondhatott bármit, csak kinevettem...
Sajnálom, csúnya, de ez az igazság. :(
Így jártál kérdező. Én is voltam romi és ugyan úgy nem volt jó. Azóta úgy megy, hogy nem ajándékozni, hanem max jutalmazunk. Szar az élet. :p
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!