Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy szakítást felvezetni?
Egy ideje nincs rendben a kapcsolatunk a barátommal, aminek sajnos én vagyok az oka. Kiszerettem belőle, így egyre nehezebben tudom elviselni a kis hülyeségeit, amik régen nem zavartak. Sokszor már a jelenléte is bosszant, utálom ha hozzámér, egyszerűen nem jó már vele lenni. Elég régóta együtt vagyunk (2 és fél éve), emberileg szeretem, ezért nem akarom nagyon megbántani, de ez így nem mehet tovább, ha vele maradok, mindkettőnk életet tönkre fogom tenni. Ő is tudja hogy valami nincs rendben, de ha szóba kerül a szakítás, hallani sem akar róla.
Hogy mondjam meg neki hogy vége, úgy hogy ne sértsem meg? Ha megmondom hogy már nem vagyok belé szerelmes, nem kívánom mint férfit, az nagyon bántó? Életem első komoly kapcsolata, nem tudom hogy működik egy szakítás.
23/l
Egyes. Az a baj, hogy ezzel nem érti, hogy mi van és azt hiszi, hogy valami olyan, amit ő rendbe tud hozni és még is fogja próbálni. Ezzel csak tovább frusztrálja magát meg a kérdezőt. El kéne mondani kérdező.
31/f
bár amellett vagyok, hogy face to face szakítsunk, de esetedben lehet, h. írnék egy hosszú levelet, megírnám, amit itt megírtál, és eljönnék tőle.
írásban jobban ösze tudod szedni a gondolataidat, neki meg lesz módja megemészteni, h mindez szóban hangzik el, faképnél hagyhat, félbeszakíthat, kiabálhat, sírhat.
de ha hagysz egy levelet, akkor azt kénytelen lesz végigolvasni, gondolkozni rajta.
ez már nem kapcsolat, semmi értelme fenntartani.
a párod nagyon önző, ha magához láncol, miközben te már nem szereeted.
Mi az, hogy hallani sem akar róla? Ez NEM az ő döntése :)
Ültesd le, szakíts, kapd fel az eLŐRE összecsomagolt bőrndöt és lépj le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!