Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel? Miként találjak önmagamra?
Sziasztok,
Kb 2 hete lett vége az 1 éves kapcsolatomnak.Én 24 ő 26.
A kapcsolatunk nem volt felhőtlen sőt nagyon sok mindenben nem egyeztünk ami miatt volt,hogy napi szinten volt veszekedés de volt ,hogy huzamosabb ideig minden rendben volt.Nagyon szerettem és mindent megtettem volna érte,illetve a legfontosabb,hogy folyamatosan próbáltam hozzá alkalmazkodni de végül ő szakitott.
Nem beszélünk egyáltalán,töröltem mindenhonnan mert nem birnám elviselni ha látnék róla képeket illetve telefonszámát is töröltem..viszont iszonyat sokat van a fejemben (szinte egész nap) mit csinálhat,boldog e ,gondol e rám ,hiányzom e neki... úgy érzem erős vagyok és szerencsére nem vagyok befordulva de viszont nem tudom,hogyan tudnek kevesebbet rá gondolni vagy esetleg ,hogy ne szeressem még mindig..ötletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!