Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel egy 3,5 éves kapcsolat végét?
Egyszerűen fogalmam sincs, mit kezdjek magammal, folyton bőgök, a cuccokat se volt erőm elpakolni, amiket tőle kaptam, és az ő cuccai nagy része is itt van még... 8 kilót fogytam az 50 kilómból, úgy érzem, véget ért az életem, el se tudom képzelni nélküle, pedig az utóbbi időben már teljesen kikészített, csak sírtam miatta.
23/L
Gondolom ez lehetett az első komoly kapcsolatod.....
Nagyon fiatal vagy még, nem maradtál le semmiről, kaptál egy esélyt az élettől, hogy újra szabad légy.
Az exeddel átélt érzéseket közvetlenül a személyéhez kapcsolod, pedig ezt az érzést mással is átélheted.
Mi történt, miért szakítottatok?
Amúgy semmi baj, gyászold meg a kapcsolatot, adj időt magadnak. Utána majd az élet hozza. Hidd el, még fiatal vagy, lesznek ennél 100x nagyobb szerelmek az életedben! Gyászidőszak után ne legyél egyedül, járj el társaságba, bulizni, ismerkedj, kalandozz! Lehet megismersz egy sokkal jobb fiút.
Én is szakítottam az exemmel (első nagy szerelem), majd újra összejöttünk és pár évvel rá jött el a Nagy Ő (így nagy betűvel), akkor meg én szakítottam és azóta boldog vagyok. Ne add fel!
Klisé de az idő segíteni fog. Nekem a legutóbbi szakitasom fel éve volt, alig fel évig voltunk együtt es meg mindig bankodok miatta. Viszont mar korant sem olyan rossz mint az elején volt (bár mostanában rosszabb mert szoktam látni de ez most egy mellékszál :D ). Eleinte nagyon kivoltam elvonultam egy hónapra a világ elől es csak sorozatot néztem. Aztán jött az állandóan bulizni járok időszak aztán enyhült az is, majd szépen lassan elkezdtem megint jol erezni magam egyedül :)
Amiket tanácsolni tudok: kezd el sportolni, jót fog tenni, önbizalmad nőni fog tőle, jobb ha csoportos órákra jársz el (pl aerobik) de az is megteszi ha csak otthon csinálod. Olvass es filmezz ha egyedül vagy: en egyedül lakom ezért is rosszabb, de ha nincs program, ami azert valljuk be télen keso delutan nem nagyon szokott lenni akkor sorozatozok vagy epp olvasok, ha olyat talalok ami nagyon lekot annak pedig külön örülök. :D Menj el vásárolni, ruhakat, lakberendezési cuccokat, esetleg az otthonodat is kicsit atrendezheted. Tölts sok időd a csaladoddal, baratokkal, vedd fel a kapcsolatot régebbi baratnokkel is. Tanulj, esetleg kezdj bele egy nyelvtanfolyamba.
Jelenleg ennyi jutott eszembe ami nekem segített es tényleg megvalósítható :) Es fel a fejjel, ha pozitív akarok lenni azt mondom, hogy ha egy ajtó bezárul kinyílik egy másik ha pedig negatív akkor azt hogy lesz meg rosszabb is. Eld meg a gyászt, sird ki magadból aztán indulhat az uj élet! En szurkolok neked :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!