Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tűkön ülök, be vagyok sózva, nem férek a bőrömbe. Vagy még felesleges, túl korai az örömöm? És egyáltalán, hogyan tovább?
Az a lényeg, hogy már régóta bele vagyok esve nagyon-nagyon egy férfibe, viszont több éves párkapcsolata volt. És most vettem észre, hogy te jó ég, lehet hogy szakítottak!!! NEM IS ÁLMODTAM erről... Úristen, el sem hiszem!!!
De nem tudom igazából, hogyan tovább. Nem tudom, ki szakított kivel, ehhez mérten mennyi időt kell hagynom neki "gyászolni", mielőtt megmondom neki, hogy tetszik (azt mégsem mondhatom, hogy szeretem). :)
Meg közben tartok attól, korai az örömöm, nem is mentek szét... És ha ez kiderül, az iszonyatosan fog fájni. Igazából abból gondolom, hogy a pasi idővonaláról, meg úgy a profiljából szinte minden eltűnt, ami volt. Minden barátnős cucc. Márpedig ő szinte nem használta a Facebookot, gyakorlatilag a barátnője pakolta neki tele.
Aranyom, nem a szakításától függ, hogy akar-e tõled valamit. Ha eddig is ismertétek egymást, de nem vetette rád a szemét, akkor nem lehet valami nagy jelentõsége a dolognak.
Az egyik barátom nemrég elhagyta a barátnõjét egy másik nõért, tehát nem egy kapcsolat a legnagyobb akadály két ember között... A legnagyobb az, ha nem érdekled õt.
Kérdés: honnan veszed azt, hogy annyira érdekled õt? Ez a kèrdésbõl nem derült ki. Meg az egész leírásod alapján elég betegesnek tūnsz.
A párkapcsolat nem olyan mint egy üres buszülés, nem olyan, hogy ha most felszabadult egy szék, akkor rögvest beleülhet más. Van aki sok éven keresztül is szingliként jól meg van, ha nem talál megfelelõt.
És abban biztos vagy, hogy egyáltalán érdekled, kellesz- e neki?😀
Furán közelítesz a párkapcsolat témaköréhez...
Miért érzem azt, hogy ebből nagy pfára esés lesz neked :)
Ha az én párom közelében lenne egy ilyen pióca, aki mindenről tudni akar, meg lesír róla, hogy betegesen! bele van zúgva én is tiltanék számára minden infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!