Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha lenne egy ilyen barátnőtök és felkínálkozna egy másik nő, más paraméterekkel?
A barátnőtök paraméterei: erősen fehér bőr tele anyajegyekkel, vékony száj, kidülledt szemek, penészszínűre festett haj, kis mellek.
Akire lecserélhetnétek az első pontban leírt hölgyet, pedig így nézne ki:
Váltásra 2 eset van:
1. Ha a pasi azért van a barátnőjével mert nem volt jobb. Az első megszerezhető nőnél lecövekelt.
2. Ami a nőnek a gucci táska és kozmetikum az a pasinak a nő. Vagyis ő attól teszi függővé mennyire jó pasi, hogy milyen nő van mellette.
Micsoda undorító kérdés.
Szerintem sokkal szebb egy vékony kismellű sápadt színes hajú csaj, mint a barna nagymellű vanmitfognirajta kategóriás.
Szerintem azért van a barátnöjével, mert szereti az apró, törékeny alkatú lányokat, és nem 25% testzsírral rendelkező szoliszökevényt akar gyúrni.
Akkor te járj erősen fehér anyajegyes bőrű vékony szájú kidülledt szemű penészszínűre festett hajú kis mellű sárgafogú csajjal.
Én szúrnám a képen lévő atombombázót inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!