Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha lenne egy ilyen barátnőtök és felkínálkozna egy másik nő, más paraméterekkel?
Figyelt kérdés
A barátnőtök paraméterei: erősen fehér bőr tele anyajegyekkel, vékony száj, kidülledt szemek, penészszínűre festett haj, kis mellek.
Akire lecserélhetnétek az első pontban leírt hölgyet, pedig így nézne ki:
2018. máj. 1. 10:49
11/23 anonim válasza:
10.: kibukott a trollság. Máskor okosabbam
12/23 anonim válasza:
Sorolhatod még a negatív tulajdonságokat,ami a külsejét illeti, de egyedül a te sarad,hogy összejöttél vele. Gondolom senki nem kényszerített rá, ezért is mondom mindig,hogy értelmetlen dolog összejönni azzal,aki igazából nem tetszik. Most van melletted valaki,akit lecserélnél,csak azért vagy vele,hogy ne legyél már egyedül,mert az milyen égő már. Ott van veled, te meg "kiszöksz" a retyóra kiverni a farkad,valami neked tetsző nőre. Na,én ezért vagyok egyedül,mert akik tetszettek,velük nem jött össze a kapcsolat, aki meg nem tetszik,azzal nem fogok összejönni.
13/23 A kérdező kommentje:
#12: Nem én jöttem össze vele, hanem egy BME-n végzett mérnök úr. Nem ment el az eszem.
2018. máj. 1. 11:28
14/23 anonim válasza:
Ja,akkor elnézést, azt hittem rólad van szó. Most már csak az a kérdés,hogy a "mérnök úr" leakarja e cserélni,vagy pedig esze ágában sincs és jól érzi magát vele? Ha az utóbbi,akkor semmi gond a kapcsolattal.
15/23 anonim válasza:
Melyik penész? A fürdőben a fekete vagy a kaján a zöld?
16/23 A kérdező kommentje:
#14: Csak az önbizalomhiány lehet az oka, ha ilyen nővel van.
2018. máj. 1. 11:34
17/23 A legrosszindulatúbb válasza:
#4: Szintén zenész. Ugyanilyen esetet láttam már én is.
18/23 A kérdező kommentje:
#15: A zöld, de gyakran váltogatja a hajszínét, azóta már átment királykékbe. De mindegy is, ez a legkisebb baja.
2018. máj. 1. 11:36
19/23 anonim válasza:
Hány évesekről beszélünk, ha megkérdezhetem?
20/23 A kérdező kommentje:
#19: 30-25.
2018. máj. 1. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!