Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nők, meg mernétek ütni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, meg mernétek ütni a párotokat, ha kiderülne, hogy 1 hónap alatt 6 nővel megcsalt titeket, ráadásul az egyikkel a közös ágyatokban?

Figyelt kérdés

Vagy csak simán kidobnátok, de nem emelnétek rá keze?

Hogy is van ez?

2018. ápr. 28. 19:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
83%

6 nővel megcsalás ráadásul a közös ágyban az már nem "párkapcsolati botlás" és nem mentség rá az sem ha a másik fél "nem mindent csinál jól".

Az erős pofátlanság és a másik fél iránt tanúsított mindenféle alapvető emberi tisztelet hiánya.

Ha rossz a kapcsolat véget kell neki vetni. Lehet mondani, hogy mindkét fél hibás, de a megcsaló hibája azért nagyságrendekkel nagyobb. (pláne h itt nem egy "véletlen elhanyagoltságból elcsattanó csókról van szó)

2018. ápr. 28. 21:12
 22/25 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy ez botlás, és egy bizonyos szempontból nincs rá mentség, de egy bizonyos szempontból van. Bár egy férfi nem keres mentséget a tetteire, szóval ez inkább a párkapcsolati pszichológiának fontos.
2018. ápr. 28. 21:26
 23/25 anonim ***** válasza:
68%

Ha már nem szereted a párod, miért nem szakítasz vele? Minek alázod meg azzal, hogy megcsalod 6 nővel???

Ha megcsalnak valakit akkor az nem a megcsalt hibája. Legfeljebb a kapcsolat tönkremenése miatt lehet hibáztatni, de ha te elmész fűvel-fával azért nehogy már a másik legyen a hibás...

Legalább ahhoz legyen tököd, hogy most bevalld neki, ha már szakítani nem mertél. A megcsalás csakis a te hibád és a te gyávaságod.

Egyébként én nem értek egyet ezzel a ne bántsunk senkit szöveggel. Ha valaki gyengébb nálad nem ütöd meg, ezért nem ütünk meg nőket, gyereket, testi-lelki fogyatékosokat vagy olyan férfit akiről tudjuk, hogy gyengébb nálunk. Alapvetően az a tökös hozzáállás ha olyat ütsz meg aki veled egy súlycsoportba tartozik, vagy erősebb nálad.

Ilyen esetben szerintem simán kijár egy pofon a lánytól és az apjától is.

23/F

2018. ápr. 28. 21:29
 24/25 anonim ***** válasza:
82%

Nem ütném meg, csak csalódott lennék, hogy egy ilyen gyáva, gyenge emberre pazaroltam az időmet, aki nem tisztel, és hazudik nekem. Szakítanék minden dráma, hiszti nélkül.

Ne keress kifogásokat magadnak, ez a te felelősséged. Ha valami nem jó, akkor megpróbálhatod a pároddal megbeszélni, és megoldani. Ha pedig nem tudjátok, vagy akarjátok, akkor szakítani kell. Mi értelme egy rossz kapcsolatban lenni? Szimplán csak gyávaság, mert nem mersz szakítani, gyenge férfi vagy.

2018. ápr. 28. 21:34
 25/25 anonim ***** válasza:
80%

A megcsalasra nincs mentseg...

Tudatos onnallo gondolkodo leny vagy

Lehet NEMet is mondani

Leven van valasztasi lehetoseged

2018. ápr. 28. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!