Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, meg mernétek ütni a párotokat, ha kiderülne, hogy 1 hónap alatt 6 nővel megcsalt titeket, ráadásul az egyikkel a közös ágyatokban?
Vagy csak simán kidobnátok, de nem emelnétek rá keze?
Hogy is van ez?
Max hirtelen felindulásból tudok ilyet elképzelni...de az nem lenne előre tervezett.
De nyilván ha megtudom h megcsalt, nem egy "pofonnal" a tenyeremben várom, hanem összepakolt bőröndökkel...egy ütés nem büntetés egy ilyen tettért, és én sem érezném magam tőle jobban...
Vagy rahanynek,vagy a pofajaba rohognek jo hangosan,es elkuldenem a g...cibe.
Annyit nem erdemel mondjuk hogy lekopd,ugyhogy a masodikat ajanlom.
Az emberi kapcsolatok többségében érzelmeken alapulnak - kiemelt módon a nők esetében. Bizonyára kevesen vannak, akik úgy állnak neki, hogy "én most meg fogom csalni a páromat". Ez nem ilyen egyszerű. Racionálisan szemlélni a helyzetet könnyű ilyenkor, kívülállóként, amikor az ember nincs benne. Félelmetes gondolat, de szerintem igaz: a megcsalásnak is megvan a maga varázsa. Akár egy nő is tudja élvezni a dolgot: hogy van egy kis izgalom a helyzetben, hogy végre tetszik valakinek, és hogy kitörhet végre egy kicsit a "jó lány szerepből", na meg visszaadhatja a sérelmeket a párjának, aki önző módon számtalanszor megsiratta. Persze nyilván egy erkölcscsősz ember ebből semmit nem tud megérteni.
Szerintem ne ítélkezzünk annyira. Nem biztos, hogy van a háttérben, amire elsőre gondolnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!