Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan maradjak tavol tole?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan maradjak tavol tole?

Figyelt kérdés

5 eve jottem el otthonrol, azota nem lattam. Férjhez mentem.

Amolyan igazi se veled se nelkuled kapcsolatunk volt es nekem o volt az elso.

Bar sok a rossz emlekem de mostanaban (ahogy egyre kozelebb kerulok a hazakoltozeshez, sokat eszembe van.

Nincs senkije es mikor a fulebe jutott hogy megyek haza irt facebookon. Annak ellenere hogy tudja hogy ferjnel vagyok.

Nem akarom ezt. Nem akarom ot, de valahogy a szep emlekek jonnek elo, nem a rosszak. Tudom, hogy nem lehet es nem is akarnam mar ot, mint par de megis azt erzem, hogy ha a kozelembe kerulne nehez lenne tavolmaradni tole.

Megirtam, hogy nem akarok semmit, nem jeloltem vissza se, hagyjon beken es nem fogok tobb levelre valaszolni sem, de miota ez van megis o jar a fejemben.

A csokok, olelesek, multkor meg szex kozben is ragondoltam.

Nem ertem magam. Szeretem a ferjem. Sosem csalnam meg. De akkor miert gondolok az exemre? Ennyire nem kavarhat fel!!!?

Fel evet kulon leszunk a ferjemmel, mert en mar befejezem a sulit es megyek haza, az o projektjuk oktoberben er veget, akkor fejezodik be a kikuldetese. Nem csalnam meg, sosem, szeretem.

De ezeket a kettos erzeseket nem tudom hova tenni. Nem akarok elgyengulni az exemtol, nem ertem miert erzem azt hogy meg mindig hatassal lehet ram, miert gondolok ennyit ra. Buntudatom is van emiatt, pedig tenyleg a ferjem szeretem.

2018. ápr. 20. 22:41
 1/8 anonim ***** válasza:

" Nem csalnam meg, sosem, szeretem. "

Mar meg is csaltad erzelmileg.

2018. ápr. 20. 22:42
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Csak a Fidesz!

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

2018. ápr. 20. 22:44
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Ria ria hungária!!

Hajrá fidesz!!

Hajrá Orbán Viktor!!

2018. ápr. 20. 22:51
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem erzem hogy barmi modon megtettem volna, erzelmileg sem, fizikailag meg foleg nem es nem is fogom.

Mert probalom lekuzdeni/elnyomni.

Nem ertem honnan jon, mi ez es mi a legjobb modszer, hogy megszabaduljak ezektol. Ez lett volna a kerdes lenyege.

2018. ápr. 20. 22:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Saját magad be vallod,hogy még szereted az exedet érzel iránta valamit csak "elnyomod" nem kellett volna addig kezdened mással amíg nem vagy túl rajta :) meg nyugtatlak ha túl lennél rajta magasról tennél az exedre.
2018. ápr. 20. 22:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Migránsok miatt van ez is.

Nemadja

2018. ápr. 20. 23:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Ebből a kérdésedből kimaradt a gyerek vonal.
2018. ápr. 20. 23:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Sajnos egyetértek az előttem szólóval. Nem úgy mentél bele a mostani kapcsolatodba, hogy előtte nem dolgoztad fel a szakítást? Menekültél esetleg egy picit az új kapcsolatba, ami ma már a házasságod? Ebben az esetben szokott ez így lenni, azt gondolom. Sajnos szereted az exedet szerelemmel, a férjedet pedig azért, amilyen ember. De úgy lánggal valószínűleg még mindig a régit szereted..
2018. ápr. 21. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!