Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van még esély?
Párom 2 és fél éves kapcsolat után szakított velem azzal az indokkal, hogy nem járok hozzá (igaz, de a családja miatt). Gondoltam, hogy mivel szeretem, ezért áldozok és elmegyek, de időközben beteg lett és én a suli miatt nem akartam beteg lenni (mert idén vizsgázom).
Szakítás után másfél hónap alatt talált magának valaki mást én meg szenvedek. Szakítás előtt pár nappal leszögezte, hogy fontos vagyok neki,nem akar elveszíteni és még érez, utolsó találkánál pedig ölelgetett és még 1-2 puszit is adott.
Többször is megesett már, hogy hirtelen döntött és szét mentünk, de az nem tartott sokáig.
Mivel nagyon hiányzik a minap megkerestem és kérdezősködtem, de nagyon úgy tűnt hogy nem már nem akar. Tisztára kivagyok, mert még érzek iránta,és mert ő volt az első.
Kérdésedre a válasz: nincs esély
Ne várj rá, ne pazarolj rá időt mert mind csak kínlódás lenne.
Kar volt ide feltenned a kerdesed!
Csak a maszlagot fogod kapni, lepj tovabb, meg sportolj stb stb. A kedvencem a "az ido segit"
Majd meglatod! :D
Senki nem erzi at ami benned van, ugyhogy csak a szavakkal dobaloznak..
Eld meg a fajdalmat, hosszu ido lesz sajnos, mert mar nincs eselyed nala!
Nem ezt mondtam, de mindenkinek a sajatja faj a legjobban.
Mindenki maskepp eli meg..
De tanacsoljatok csak a bulizast, meg hogy keressen masikat, mert a felejtes az olyan konnyen megy.
És ő nem tudott hozzád menni?
Szerintem te nem voltál fontos neki
Vagyis: nem szansz rá időt, tehát dob. Nem szeret igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!