Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem, mert nem szeret. Van esély, hogy újra lángra lobban?
>féltékeny típis vagyok
Amikor ilyet mondasz, akkor csak a saját felelősségedet hárítod el, és belesüppedsz egy kényelmes, passzív szerepbe, hiszen te >ilyen típus vagy<, tehát nem csak hogy nem te tehetsz róla, hanem ha akarnál, se tudnál változtatni ezen, vagy legalábbis biztosan nem a te dolgod változtatni rajta.
Elárulom neked, hogy nincs olyan, hogy féltékeny típus. Féltékeny emberek vannak, de mindegyiknek külön-külön a saját személyes felelőssége, hogy mit kezd a féltékenységével, és hiába próbálsz címkék meg kategóriák mögé bújni, igenis a TE dolgod kezdeni valamit a te saját féltékenységeddel. Ne érts félre, nem a te >hibád<, hogy féltékeny vagy. Téged is, másokat is, engem is értek olyan hatások, amik féltékenységet alakítanak ki. De ezen igenis lehet változtatni, sőt, kell is, mert a kapcsolaton belüli féltékenység minden esetben rossz és káros.
Persze nem hiszem, hogy egyedül ez vezetett a szakításhoz, de ez egy fontos pont.
Abból, amit leírtál, nekem úgy tűnik, hogy egyikőtök sem érti, hogy mi történt, hogy működött közöttetek a dolog, mik voltak a valódi problémák, amik ide vezettek. A sok minden, amit leírtál, szinte kizárúlag körülmény, felszínes, jelentéktelen dolgok. Egyáltalán nem a lényeggel foglalkozol.
>Ha úgy érzed, hogy mégis szeretsz
Ez a legárulkodóbb. A kapcsolat nem szeretetből áll, nem a szeretet tartja össze, nem csak a szeretet teszi tartalmassá, boldoggá. Az, hogy a szeretetet jelölöd meg az egyetlen, végső ütőkártyának, azt mutatja, hogy fogalmad sincs, mi történik.
Szóval, ha van lehetőségetek beszélni, próbáljatok meg magáról a kapcsolatról beszélni, megkeresni a háttérben húzódó, valódi problémákat.
A leírtak alapján nem volt igazán jó a kapcsolatotok és egy jó ideje ezt értlelte magában .
Én azt mondom, hogy ami nem megy,azt nem kell erőltetni.
De nyilván ha keres és meg tudjátok beszélni, akkor lehet még folytatni.
Nektek kell tudni.Mivel ő szakított, ő hagyott el, ha ő nem keres többet, akkor ne erőltesd a dolgot, próbálj tovább lépni.
19 eves kortol 6 evet toltottem kapcsolatban tehat 25 vagyok es ferfi
. ez az 1 ev ennyi dramaval meg mi egymassal nem elheto.. ne kergess almokat. mind2 en csak a szerelem utan vagyakoztok nem egymas irant .. hiaba szeretsz egy erzest ha az nem testesul meg
. remelem erted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!