Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem voltam belé szerelmes miért fáj a szakítás?
Figyelt kérdés
Jelei megvoltak, hogy nem voltam belé szerelmes. Pl nem vártam, ha jött hozzám, idegesített a lassú beszéde, nem akartam órákig utazni hozzá, mert úgy éreztem nem éri meg, hisztiztem a flörtjei miatt és nem bíztam benne, kizártnak tartottam, hogy feladjam az eddigi életemet miatta és másik városba költözze. Egyértelmű jelek, hogy nem voltam szerelmes belé, de akkor miért fáj, hogy mégis vége?2018. ápr. 5. 15:30
1/8 anonim válasza:
Lehet, hogy sajnálod őt, vagy lelkiismeret-furdalásod van miatta.
2/8 A kérdező kommentje:
Ő szakított velem.
2018. ápr. 5. 15:36
3/8 anonim válasza:
Szerintem ez csak azért van, mert egy eddig megszokott szelete az életednek most megszűnt, lezárult. Úgy is ragaszkodhatsz valakihez, hogy nem vagy belé szerelmes, a megszokásnak is nagy ereje tud lenni, így ez szokott maga után űrt hagyni. Szerintem ez természetes és csak átmeneti dolog, még elég friss a szakítás, hagyj magadnak kicsit több időt.
5/8 anonim válasza:
A megszokás miatt fáj, megváltozott az életed azzal, hogy ő kiesett a napi rutinból. Majd megszokod a változást is.
6/8 anonim válasza:
Nem bírja az egód, hogy ő szakított veled.
7/8 anonim válasza:
Mert mégiscsak egy darabig az életed része volt. Nyugi, pár nap, 1-2 hét és elmúlik, én is voltam így. Amikor viszont tényleg szerelmes voltam, évekig fetrengtem a fájdalomtól.
8/8 anonim válasza:
"Nem bírja az egód, hogy ő szakított veled."
Ahogy írja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!