Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti is így éreztetek szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is így éreztetek szakítás után?

Figyelt kérdés
Majdnem két évet voltunk együtt. Tegnap szakítottunk. Ti is éreztétek már azt, hogy a szakítás után nem találtok magatoknak új, normális párkapcsolatot? Jelenleg ezt érzem. Ma is tök normálisan elbeszélgetünk, tehát nem haraggal váltunk el egymástól. Ti hogy vészeltétek túl ezt az időszakot?

2018. ápr. 5. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
IDŐ
2018. ápr. 5. 11:57
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Igen... idő. Nem kell azonnal a következőre gondolni.
2018. ápr. 5. 12:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden komolyabb kapcsolat után ezt érzi az ember, teljesen normális. Később mégis kiderül, hogy nem jött el a világ vége és ha igazán akarja az ember, bármin túl lehet lépni, de ez egyáltalán nem azonnali folyamat. Adj időt magadnak, nem kell még keresni a következőt, egyáltalán nem egészséges dolog kapcsolatról kapcsolatra ugrálni.
2018. ápr. 5. 12:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Távkapcsolat volt a miénk, de mégis szomorú vagyok. De legbelül érzem, hogy nekünk nem lett volna jövőnk, hiszen ő már gyereket akart volna rögtön egyetem után, én pedig nem, lehet elkezdenék ráadásul még egy jogi diplomát. Azzal vígasztal, hogy szép vagyok, és hamar találok magamnak párt, de én úgy látom, hogy nekem ez most lehetetlen. remélem az idő tényleg segít. Visszagondolok a szép emlékekre, és sírok.
2018. ápr. 5. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hallod tegnap szakítottatok. Megsúgom hogy holnap is ilyen cefetül leszel és azután is. Majd eltelik annyi idő hogy amikor rágondolsz nem érzel fájdalmat, max mosolyogsz egyet az emlékeken.
2018. ápr. 5. 12:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan szakításom, hogy fél évig minden áldott nap azzal a gondolattal a fejemben keltem és feküdtem, hogy vajon lesz olyan nap, hogy nem fog ennyire fájni? Nem hogy új kapcsolat...
2018. ápr. 5. 16:08
 7/7 anonim ***** válasza:
"Tegnap szakítottunk" - akkor mégis mi mást várnál...? Nyilván senki nem túl vidám szakítás után egy nappal...
2018. ápr. 5. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!