Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit éreztetek, amikor a szakításon gondolkoztatok, vagy miután azt megtettétek?
Fájdalmat, csalódottságot, szomorúságot, vagy esetleg azt, hogy minél előbb legyetek túl rajta/jobb túl lenni rajta, mert nyűg (volt) az egész?
Én jelenleg azt érzem például, hogy még a szakítás is jobb, mint az a nagy semmi, amiben most toporgunk.
De érdekel, hogy ti, akik már szakítottatok valakivel, mit éreztetek?
Mindig annak a nehezebb, akivel szakìtanak. Ha téged dobnak ki ugy, hogy szereted az illetőt, és nem vagy ehhez hozzászokva, akkor lehet, hogy fájni fog nagyon.
Ha te dobod ki az illetőt, akkor is rossz lesz, esetleg hiányozni is fog, vagy sajnálni fogod. De azért olyan rossz nem lesz, mint előbbi esetben (én egyébként csak azt éltem át).
Szerintem ne várd meg, mìg téged dobnak ki. Szakìts te, aztán rendezd magadban a dolgot, és lépj tovább.
Velem is csak az történt meg, hogy én voltam az, akivel szakítottak, én még soha nem szakítottam senkivel, a kitartónál is kitartóbb vagyok, és sosem hittem volna, hogy egyszer idáig jutok.
Köszönöm a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!