Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert, mitol van ez?
Figyelt kérdés
Baratnom szakitott velem kb 3 honapja,de mar massal van egyutt.Ez nagyon megviselt es rosszul esett,meg most is mindennap itt van a fejemben,pedig nem kene mert tudom hogy massal van es tovabblepett.Viszont szinte kb minden baratomnak van baratnoje(a kozeli barataimnak) es rossz latni neha hogy milyen jol megvannak,elik a szerelmes eletuket stb. En sose akartam ilyen irigy lenni,hanem orulni szeretnek es tamogatni oket,de egyszeruen rosszul esik. Ez mitol lehet? Tenyleg ilyen irigy,feltekeny sz*r ember vagyok?2018. ápr. 4. 18:25
1/3 anonim válasza:
Ez egy altalanos “reakcio” az embernel. Nyugi, majd elmulik idovel.
2/3 anonim válasza:
"Magyarországon minden második kapcsolat válással ér véget. Rossz a statisztika, de semmit nem mond el a kapcsolatok minőségéről. Mondjuk arról, hogy sokan nem váltak el, de külön élnek. Vagy hogy együtt élnek a felek, de csak azért, mert eladósodtak negyven évre. A statisztikában boldog házasságként jelennek meg, miközben frusztráló kapcsolatok és veszélyesek; gondoljunk arra, milyen hatásuk lehet az egészségre, a kapcsolatban nevelkedő gyermekekre. Sokat elárul, hogy a fiatalok mennyire ábrándulnak ki a házasságból: azt látják, hogy az egész csak látszat."
(Szabó-Tóth Kinga szociológus, Magyar Nemzet)
* a házasságot behelyettesítheted a párkapcsolattal is, ne hidd, hogy minden ismid totál boldog, csak mert van párja.
fel a fejjel!
3/3 anonim válasza:
Tudod, nem vagy egyáltalán irigy, vagy rosszindulatú. De szakítás után nem jó mások vélt, vagy valós boldogságát látni, főleg így tavasszal, nyáron, mikor minden zsendul, újraéled. Azt szokták mondani, s ebben sok igazság van : Mikor párkapcsolatban élsz, akkor boldog szingliket látsz magad körul, ha szingli vagy, akkor pedig boldog párokat. Mindenki átéli mindkét állapotot, csak idő kérdése. De a látszat nem mindig az, ami. Szóval rengeteg a színészkedő, a világ felé okét játszó pár, akinek katasztrófa az élete amúgy....És hidd el, magamról tudom, akkor jön majd egy új szerelem, amikor vagy lemondasz róla, vagy nem is érdekel már. Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!