Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hogy csinálják ma az emberek, hogy már a közös gyerek 0-2 éves korában szétmennek egymástól, mással vannak, megcsalnak, stb?
Úgy hogy az exfeleségem mástól is igényelte a törődést....
Csak mielőtt jönnének a kommentek hogy mindig a férfi a hibás fél....
Egyébként pedig sokszor azért van mert túl fiatalon vállalnak gyereket, nem tudják mivel jár, nincsenek felkészülve, nincs probléma megoldó képesség. Mindenki csak kapni akar a kapcsolatban adni nem, és azt gondolja ez neki jár automatikusan. A házasság, gyerek, család kombóra azt hiszik elhozza a várva várt boldogságot. Mikor kiderül hogy ez rengeteg lemondással és munkával, fáradtsággal jár, akkor azzal nem tudnak megbírkózni. Jön a másik hibáztatása, félrekacsintgatás, merthogy megérdemlem mivel bunkó a párom, stb....
Értem én hogy néha a férfi, néha pedig a nő a hibás, minden eset más.
2: Köszi!
Akkor gondolj bele nekem - akinek 41 éve vannak együtt a szülei - mekkora kérdőjel ez?
LEHET HOGY az a baj, hogy addig majmolják a szennyfilmeket meg a benne szereplő sztárokat amíg hatni kezd a virtuális a valósra..
A - még úgy ahogy - számszerűsíthető gazdasági vonzatait sem nézi senki, a (nagyobb súllyal bíró) lelki oldalról meg végképp keveset beszélünk
szomi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!