Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok?
Figyelt kérdés
Másfél évvel ezelőtt volt egy kapcsolatom, amin nehezen léptem túl. Decemberben megismerkedtem egy fiúval, összejöttünk. Amióta vele vagyok, egyszer sem jutott eszembe a másik srác, hiszen mar rég túl voltam rajta. A mostani barátommal minden rendben ment, éreztem rajta, hogy szeret és én is megszerettem. Tegnapelőtt feljött egy téma, ès én kivancsiságból rákérdeztem, hogy neki mi a vélemenye az exem mostani barátnőjéről, tetszik-e neki. A barátom most teljesen úgy gondolja, hogy én még érzek iránta valamit és vele csak szórakozom, ezért szakított velem. Elmondtam neki, hogy ő tényleg fontos nekem..nincs egy hete hogy kimondtuk egymásnak azt hogy "szeretlek" és egyikünk sem olyan, hogy dobálózna ilyennel. Nem tudom mit tegyek èn őt tényleg nagyon megszerettem, de félek, hogy ez mellett van más is ami miatt szakított. Mit tegyek, hogy bebizonyítsam neki, hogy nekem tényleg ő kell és nem más?2018. ápr. 3. 13:05
1/6 anonim válasza:
Szerintem hagyd, ha ennyi miatt szakitott akkor nem volt komoly az egesz, kar megalaznod magad azzal, hogy "visszasirod"
2/6 anonim válasza:
Egyrészt nem okos dolog az exek viselt dolgait vesézgetni, nem véletlenül exek. Másrészt ennyiért hülyeség szakítani. Vagy túlérzékeny a pasas, vagy csak jó ürügyet talált, hogy ne kelljen veled lennie.
3/6 anonim válasza:
Más lesz ott a háttérben. Ezt kérdezd meg tőle, ha még beszéltek.
4/6 anonim válasza:
Minek felhozni olyan dolgot ami ex pasival kapcsolatos?Sosem beszéltünk a férjemmel az exeinkrol.kit érdekel?
Ha meg ezert szakított akkor tenyleg mas áll a háttérben!
5/6 anonim válasza:
Aki ezért szakít, az nem szeret...
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Talán még átgondolja.
2018. ápr. 4. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!