Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Friss szakítás után egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss szakítás után egy életetekbe hirtelen betoppanó embernek adnátok esélyt? Illetve magatoknak, a vele való boldogságra?

Figyelt kérdés

Igyekszem minél rövidebben leírni. Friss szakításon vagyok túl, az exemmel még szeretjük egymást, "technikai" okok miatt szétváltak az útjaink egy hosszabb párkapcsolat után, nem gondoltuk volna, hogy ilyen nehéz lesz. Elhatároztam magamban, és mondtam másoknak is, hogy nekem más kapcsolat, más férfi nem kell egy jó ideig, szeretnék egyedül lenni, először egyedül újra teljesnek érezni magam, mielőtt kialakulna egy új kapcsolat, és szerintem ehhez idő kell, nem kevés. De úgy alakult, hogy szakítás után nagyon rövid idővel megismertem interneten egy férfit, először tartózkodó voltam vele, elmondtam egy tucatszor, hogy nem szeretnék ismerkedni, de a "kitartásának" köszönhetően megtört a jég és közel kerültünk egymáshoz érzelmileg, megszerettük egymást, hihetetlen, mennyi mindenben hasonlítunk, tényleg rengeteg mindenben. Még nem találkoztunk. Meglehetősen bizonytalan vagyok vele kapcsolatban, tényleg egy hihetetlen ember, a hibáival együtt kedvelem.

Össze vagyok zavarodva, pedig bőven nem vagyok már tini, magam sem tudom már, mit is szeretnék pontosan, illetve ha felteszem magamnak ezt a kérdést, mindig azt válaszolom rá magamban, hogy egyedül szeretnék lenni, lezárni mindenfajta értelemben az előző kapcsolatomat, boldognak lenni egyedül annyira, vagy hasonlóan, mint amilyen boldog az exemmel voltam.

Szeretem ezt a férfit, de valahogy legbelül úgy érzem, nem vagyok jelenleg alkalmas egy párkapcsolatra.

Másoknak én mondom mindig, hogy egy kapcsolatot el kell gyászolni úgymond, időt kell hagyni, nem egyből más karjaiba rohanni, én így látom, de most mintha a szívem ellent mondana a józan észnek.

Más külső szemmel nézve mit gondol a helyzetről? Hogyan döntenétek? Elég zavaros lett, mint ahogy az érzéseim is azok most, bocsánat érte.

Kérlek ne az exemmel kapcsolatos részt kommentáljátok.

2018. márc. 28. 21:39
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem ő!
2018. márc. 28. 22:43
 12/23 anonim ***** válasza:
Akkor bocsi. Más az. Hány évesek vagytok? Nem tinit jegyeztél.
2018. márc. 28. 22:44
 13/23 A kérdező kommentje:
Harminchoz közel mindketten...
2018. márc. 28. 22:51
 14/23 anonim ***** válasza:
Találkozzatok! Az minden eldönt.
2018. márc. 28. 22:56
 15/23 anonim ***** válasza:
Átmentem ilyenen. Belevágtam az újba...az első időszak varázslatos volt. Csakhogy jöttek egymás icike picike dolgai,amiket alapesetben tolerálunk,megbeszélünk stb tehát csiszolódunk össze. Na én utólag visszagondolva egy rémálom voltam..de komolyan...minden előző sérelmemet kivetítettem erre a srácra...akkor persze ezt nem láttam át. Most majdnem egy év elteltével ülepedett le bennem minden és látom át a dolgokat. Annyira szégyenlem magam,hogy az hihetetlen...legszívesebben bocsánatot kérnék tőle,amiért belerángattam a lezáratlan ügyeimbe. Pedig beleszerettem...csak olyan voltam,mint egy sértett sündisznó...hülye p*csaként viselkedtem:( viszont tanultam belőle..legkőzelebb hagyok elég időt magamnak. Mert ezt valóban én szúrtam el.
2018. márc. 28. 22:56
 16/23 anonim ***** válasza:
Tavaly lett vége egy közel 3,5 éves kapcsolatomnak (megcsalt) és rá 1,5 hónapra már egy másik sráccal voltam, akinek úgyszintén kb 1,5 hónappal azelőtt lett vége egy 4 éves kapcsolatának. Nagyon nem lett jó vége, főleg azért, mert én úgy beleszerettem már első percben, hogy az nem igaz. Nagyon hamar egy hullámhosszon voltunk, a kémia nagyon működött és mégsem volt elég. Másfél hónap után dobott. Napokon belül lesz egy éve annak, hogy szakított, de én mai napig nem tudtam lezárni. Szóval nagyon kétesélyes a dolog. Nálam működött volna, ő viszont nem tudott túllépni az exen. Így nagyon jól gondold meg. Ha el tudsz vonatkoztatni az extől, akkor hajrá! Vágj bele! De ha nem, akkor inkább hagyd. Mert lehet ő beléd szeret, de te nem érzel úgy a helyzet miatt, és abban az esetben neki nagyon fog fájni.
2018. márc. 30. 22:19
 17/23 anonim ***** válasza:
67%
olyan opció nincsen, hogy az újnak azt mondod, hogy lassan, mert még éppen kifele lábalsz az előzőből?
2018. márc. 30. 22:38
 18/23 A kérdező kommentje:

#16 köszönöm, hasznos volt!

#17 mondtam neki, kértem, hogy adjon nekem egy kis időt, hogy rendezhessek magamban mindent, mert hihetetlenül megkedveltem, de sajnos nem volt türelmes.

2018. márc. 30. 23:24
 19/23 anonim ***** válasza:
Annyi időt adok Neked, amennyit szeretnél, mert gyermeki szívvel SZERETLEK és szeretnélek feleségül venni egy nap, azt szeretném, ha Te lennél a gyerekem édesanyja. 😘💓 De addig még milliónyi csodát szeretnék az életedbe csempészni, Te vagy a legnagyobb álmom, lássa hát mindenki itt is! Vezeklek, ha kell, az idők végezetéig. SZERETLEK, SZERETLEK, SZERETLEK! 💓💓💓
2018. márc. 31. 11:39
 20/23 anonim ***** válasza:
18, nem úgy értettem, hogy ne találkozzatok, csak hogy ne nyomuljon annyira.
2018. márc. 31. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!