Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért meg mindig ő jár a fejemben?
Nekem az jutott eszembe, hogy valami miatt csak vége lett akkor! Én személy szerint nem hiszek abban, hogy ha egyszer nem tudtuk megoldani a problémát ennyire, hogy vége lett, másodjára menni fog.
Talán mert vele boldogabb voltál, több közös élményed volt vele... Lehet azért jut eszedbe.
Most mondok egy példát magamra kivetítve:
van egy zene ami egy nagy volt szerelmemhez kapcsolódik, illetve az az időszakhoz. Múltkor hallgattam azt a zenét. Ugyanúgy előjöttek azok a régi nagy érzések amiket akkor éltem át! De már nem vagyok szerelmes! Már rég nem abba az illetőbe, ezer éve nem is láttam! De maga az az érzés ami akkor volt hihetetlenül megidézte a zene, magamnak is furcsa volt.
Lehet, hogy te is hasonlóan vagy. Hogy a boldog pillanatok miatt húz vissza a szíved most, mert álmodtál vele, felidéződött mintha most lett volna... Lehet, hogy 1 hét múlva megint nyoma sem lesz ennek az érzésnek.
Nem akarlak lebeszélni, csak reálisan lásd a helyzetet. Ha te eltudnád felejteni az akkori sérelmeket, meg ő is, akkor talán sikerülhetne, ha... De az ő oldalát még tudjuk ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!