Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Frissen elhagyottak, mindenkin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frissen elhagyottak, mindenkinek ilyen nehezek az éjszakák?

Figyelt kérdés
Pont egy hete hagyott el a párom és úgy érzem, megőrülök :( éjjelente többször felébredek és minden alkalommal először arra gondolok, hogy ez az egész csak egy rohadt rémálom volt de aztán rájövök, hogy nem... Nem tudok sírni. A kisfiam mellett alszom esténként, napközben valamennyire összeszedem magam mert nagyon sokat kell dolgoznom, de van, ókor összeesek és szenvedek. Mikor lesz ennek a szenvedésnek vége??
2018. márc. 24. 01:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi történt ? Nem lehet rendbe hozni ?
2018. márc. 24. 01:50
 2/9 anonim ***** válasza:
20%
Hogy dolgozol fel halálokat?
2018. márc. 24. 01:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Uhhh ne is mond es raadasul mikor fel ebredek en egybol sirnak de mar nem jon konny ...es raadasul nekem vegig kell hallgatnom hogy itt bulizik a haverokkal meg minden mert meg egy hazba lakunk mert nekem nincs penzem mashova menni ugyhogy kulon szobank van :( nagyon rossz foleg mikor hallom hogy o hogy nevet es hulyeskedik a haverjaval aki 2 napokat itt szokott lenni :( es semmit nem tehetek maximum meg koszonom hogy meg mindig itt lehetek amig nem szedek ossze efy kis penzt :(

De hidd el masnak rosszabb!! :(

2018. márc. 24. 02:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Ugyan én voltam, aki szakított, de nekem is ilyen nehéz volt, én is sokszor tudtam volna sírni ,de már nem ment,nehezemre esett minden egyes ébredés, és az esték, amikor a sötétben össze voltam zárva a gondolataimmal ,talán az volt a legrosszabb.... De idővel egy kicsivel könyebb lesz. Nem egyik napról a másikra , de könyebb lesz :) Kitartás neked és az előttem válaszolónak!
2018. márc. 24. 03:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én is ebben vagyok. A 3 éves kislányunkkal hagyott itt lassan már egy hónapja. Mit mondjak nagyon nehéz. Este könnyen elalszik, mert fáradt vagyok nagyon testileg, lelkileg, idegileg mindenhogy. Viszont minden hajnalban felkelek és összerándul a gyomrom, és jönnek egymás után a gondolatok. A lelki feldolgozása az egésznek. Tudom, hogy el kell gyászolni a dolgot és ennek megvannak a fázisai. Ez biztos nem velem történik, nem lehet igaz, aztán a düh, h hogy hagyhatta itt a családját, milyen ember felesége voltam. Én most itt tartok. Nem siettetem magam, ehhez sok idő kell. Az ember már rutinos pár kapcsolat után ez is erőt ad. És hát a legfontosabb a kislányom érte mindent megteszek, h a lehető legkisebb sérülés érje. A mindennapok a rutin elviszi a napokat.

Ami a legnehezebb az a tudat, hogy két együttlét között felhív hogy vagyunk a gyerekkel... meg jön a gyerekhez majd 15 perc múlva rohan a barátnőjéhez....

Kitartást neked, nem egyszerű, de túl leszel rajta.

2018. márc. 24. 08:09
 6/9 anonim ***** válasza:

5-ős válaszoló vagyok újra.

Ami segít az a zene és a sport. Az autóban otthon mindenhol szól valami zene, csak valami érzelmes dal fel ne csendüljön a rádióba gyorsan elnyomom, ha a kicsim is ott van, ha nem engedem szabadjára a könnyeket, hagy menjen aminek kell.

A vidám dalok pedig feldobnak.

A sport pedig segít a feszültség feloldásában, nem beszélve a pozitív testképről ami szintén erőt ad. (Előtte is sportolt ám és bár kedvem sokszor nem sok van nem hagyom magam, erőt veszek magamon és sokkal jobban érzem magam!)

2018. márc. 24. 08:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Amellett fekszel, aki a számodra a világon a legfontosabb, sajnállak is érte, meg nem is. Hallgass ötösre, az talán segít, meg az idő.

31/f

2018. márc. 24. 08:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Tenyleg kozhely de az ido mindent megold! Foglald le magad egesz nap, munkaval, sporttal, baratokkal, este akkor jobban megy az alvas is. Ha nincs idod rajta sirankozni csak akkor nem faj...
2018. márc. 26. 10:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Meddig voltatok egyutt?
2018. márc. 26. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!