Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mindenkinek ilyen?
4 éves szakításból léptünk ki, volt párommal. Körülbelül 3 hónap telt el, és mindketten kivagyunk. Én tudom, hogy szeretem és hiányzik, és igazából én vele lennék. Tudom, hogy ő nem akar, mert megromlottak a dolgok. De egyébként szeret, de tudja, hogy jobb így, mert nem működött. De ő is nagyon szenved. (Hallom mástól)
Nem az összejövetelről van szó, tudom, hogy felmelegítve csak a káposzta jó...Csak arról, hogy normális, ha mindkét fél így érez?
Sok kapcsolatról hallok, hogy az egyik félnek már teljesen elmúlt, stb..
Értem, köszönöm.
Ez az én hibám, álomvilágban élek, és úgy gondolom, ha két ember ennyire szereti egymást, akkor csak kérdés, hogy képesek-e megoldani a problémát, és ha igen, akkor van értelme "erőltetni". Mert a szerelem megéri.
Teljesen normalis hiszen mégis csak 4 evig egyutt voltatok.
Meg kell tanulni azt ami jo nekunk.Sajnos ez a kapcsolat neked mar nem volt jo,de szep hogy hianyzik..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!