Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mégis mit tegyek ilyen helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit tegyek ilyen helyzetben? Szakítás mielőbb vagy találjak más módokat a javításra?

Figyelt kérdés
Fél éve költöztem a barátnőmhöz és akkor még jónak tűnt minden. Azóta lassan megromlott minden. 2 és fél hónapja nem kívánja a szexet, a beszélgetések is igen nehezek, azt állítja én nem figyelek rá, nem értem meg. Én ezt nem így látom, sokat segítek neki és törődöm vele, de nem kapok vissza semmit. Nagyon szomorú vagyok, mert semmi előjele nem volt ennek. Ha költöznöm kell, nincs kihez, vagy az utca, vagy 120ezerért albérlet. Nem tudom hogyan javítsak, kb patthelyzet. 31/F

2018. márc. 23. 22:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát ez nehéz kérdés. Ha nem lehet vele megbeszélni akkor szerintem lépj tovább..ne légy boldogtalan,ne rekedj egy olyan kapcsolatba ahol nem azt kapod amire vágysz.

Az nem lehet,hogy egy másik férfi van a dologban?

2018. márc. 23. 23:11
 2/2 Ypszilon1980 ***** válasza:

Egyrészt mind a ketten azt érzitek egymásról, hogy a másik nem figyel oda eléggé a párjára, ez eléggé fura és érdekből valakivel lenni az nem egy jó dolog. Lehet, nem 120ért is lakni.

Előjele nem volt, elfáradt a kapcsolat, elsiklottatok egymás mellett, ennyi.

Az, hogy ő ezt elkezdi neked feszegetni, ez pont olyan, hogy ő akar szakítani, csak nem meri kimondani és ezt a felelősséget inkább rádruházza, van egy másik pasi a dologban az szinte tuti.

2018. márc. 26. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!