Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom kiheverni az elsö szerelmemet, pedig én szakitottam! Nagyon szenvedek! Mit tegyek?
10 éves kapcsolatomnak vetettem véget 3 honappal ezelött. Már együtt éltünk 3 éve, de nagyon összeférhetetlenek voltunk. Tudni kell hogy ö volt életem elsö szerelme. Anno idejé. ö elhagyott engem egy masik lány miatt még egész fiatalon, de egy év után visszatért hozzám, mert nem tudott elfelejteni. Most en szakitottam vele, mert megismerkedtem egy ferfival akivel olyan erzeseket kezdtem el taplalni ami mar nagyon hianyzott nekem. A szakitasomat rengeteg veszekedés, összeférhetetlenség provokàlta ki. Ivott, bulizott, sokszor nem ugy bant velem csaladon belül is mintha a csaladjaba tartoznék, hanem kihagyott dolgokbol. Nem vitt baratok közé, anyagilag is furcsàn àllt hozzàm, mintha lako tarsak lennénk mindent felezett. A szex nsgyon ritka volt, nem volt kedve csak heti 1x. Arra vágytam nagyon regen h eszre legyek véve mint nö.En mar nagyon akartam gyereket régen, es a vegen nagynehezen beleegyezett de akkor toppant be az eletembe a jelenlegi parom aki mindenben tökeletes hozzam lelkileg, kedves velem es a csillagokat is lehozza nekem. Nagyon szeretem. Viszont az ecemet nem tudom elfelejteni. Ugy küldtem el hogy megmondtam neki h nem szeretem màr ugy, azért ahogyan egymassal viselkedtünk, nyugodt életet akarok és olyan kapcsolatot ahol a felek egymást tisztelik. nagyon sokszor almodom vele, hianyzik. amikor nincs velem a pàrom rengeteget sirok és folyton azon jar az eszem, mi lett volna ha?!?! hiszen anno régen nagyon szepen indult a kapcsolatunk, es ezek az emlekek ez a 10 év öröm-bànat egyszerre törnek rám. Nagyon szeretem a pàrom de néha vannak napjaim amikor ràmtör az hogy: Szeretem az exem, hianyzik, lehszivesebben visszaforditanam az idöt, mit lehetne megvaltoztatni. olyan szamomra ez mint egy halal eset amikor elveszitesz valakit. folyton az adatlapjàt nezegetem és a siras kerülget, de nem beszélünk, le is törölt. ugy kikupàlta magàt és olyan kepeket tesz fel facere hogy az àllam leesik. ha nincs velem a párom, folyamatos önmarcangolàsba kezdek, és igy pr honap elteltével rajöttem h sokmindent én is elrontottam és hibaztatom magam, mit lehetett volna maskepp. azt mondják az elsö szerelmet soha nem lehet teljesen kiheverni.. én néha beszélnék vele, visszaforditanék mindent, de tudom h annak ellenére h oka volt a szakitasnak, és az hogy beleszerettem màsba - de néha visszamennék hozza. de ha ezt megtenném érzem hogy a jelenlegi pàrom nagyon hiànyozna, és belebetegednék ha elveszteném. Ö nsgyon jo apja lenne a gyerekeimnek ha szülnék, és barmit megtenne értem mert nagyon szeret. és én is érte. De annyira nehez rakoncentralni az uj kapcsolatra hogy egyszerüen depresszios vagyok es még szexelni sincs kedvem.
pszichologusra lenne szükségem? ugy erzem h egy leharatlan konfliktus maradt köztem és közte. (elnezest hogy ilyen sokat irtam)
Igen. Téged az önsajnálat húz vissza. De! érdemes? Ezt mérlegeld.... egy pszichológus mondta ez a legszomorúbb mondat: "mi lett volna" - hidd el én is visszafordítanám az időt de nem véletlen alakult úgy minden okkal történik!
Ha tetszik, ha nem..! És tényleg örülni kell a jónak ami van! Sokszor nekem is vannak borzalmas éjszakáim, máig rémálmaim /lévén négy hónapos sztori../ de nem akarom már, élni akarok nem szenvedni!!! Semmi értelme nincs egy fuldokolva zokogott fél órának se -bár jobb utána- már unom, ha a párom sem tett meg mindent hogy jó legyen akkor el kell fogadni hogy ez van! Más kérdés ha nem is akarod elengedni akkor....olyan mintha magadat büntetnéd hogy most mással vagy boldog. Nem lehet??... nem mered vállalni a döntésedet... Te tudod én csak tippelgethetek itt:)
vannak online pszichodokik is érdemes lenne írni nekem segítettek!
Egyszóval: amíg nem döntesz-legbelül- addig ez lesz!
Megértem, nem lehet könnyű. Énnekem sem volt az. Lemondás, fájdalom ezzel jár...meg kellene gyászolnod talán de leginkább elfogadni a helyzetet hogy továbbléphess!
Nem nehéz két szék közül a pad alá esni halkan jegyezném meg.:) ......ha fél év múlva is ez lesz akkor tényleg keress dokit! A párodhoz meg gratula hidd el kevés ilyen pasi van:))
beszéltem a párommL, és elmondtam
neki hogy érzelmileg nagyon nem vagyok a toppon ès szeretnék sokszor egyedül lenni, mert ezzel a lelki sérelemmel nem tudok kapcsolatot épiteni. nem tiazta a fejem. beletúgtam a jelenlegibe, elküldtem a másikat és minden olyan gyorsan történt hogy nem fogom fel. nagyon ideges volt, de aztàn átgondoltam és rájöttem hogy nem tudnék élni a szeretete nélkül. szeretem a páromat, de soha nem fogok senkit úgy mint az exemet, ezt tudom. ès bevallom az elején szerelmes voltam, de ez szeretet lett, pedig csak 3 honap telt el. ő nagyon belém szerrtett, már gyürü stb dolgokrol beszél.
Na látod, innen csak jobb lesz már!!! Szerintem túlbecsüljük a szerelmet jó mondjuk én 40+-os vagyok..
Én is beszéltem az exemmel de sajnos álmomban. Nagyon valóságosnak tűnt megyek az ezóba:))
Három hónap után gyűrű hát, lelkes!:)
Én drukkolok neked akárhogy lesz!!!! Írhatsz privit bármikor én itt vagyok mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!