Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam vele, mert már sokat szenvedtem a hibái miatt. Most meg hirtelen megváltozott, vallásos lett. Lehetséges ez?
Létezhet ilyen, igen. Viszont ehhez neked semmi közöd, mármint nem úgy értem, hogy skh:-), hanem, hogy tőled ez független dolog, hogy ő most megtalálta Istent. Én is találkoztam ilyen emberrel, és ilyenkor nagyon boldognak érzik magukat, és azért mondják, hogy remélik, te is átéled azt a fajta találkozást Istennel, amit ő. Nem azért mondja, mert vádol téged, hanem, mert tényleg ezt kívánja neked, de mindenki másnak is.
Ez csak egy kicsit véletlen egybeesés, hogy pont utánad történt, ehhez neked nincs úgymond közöd.
Hagyd őt, ő most új életet kezd. Te is kezdj egy újat magadnak! :-) sok sikert!
Illetve, ha látod, hogy sokat keres, egyszer kipróbálhatod, hogy nyitott vagy arra, amit elmond, vagy ha elhív, és te amúgy szereted őt, akkor egyszer, próbaképp elmehetsz vele, semmire nem kötelez. Aztán, ha nem, nem, te jobbra, ő balra.
Ez nem vádlás a részéről feléd, biztos vagyok benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!