Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha folyamatosan az exét nézegeti már hónapok óta?
A barátnőm majdnem napi szinten akár többször is nézegeti az exét Facebookon, van hogy kimarad 2 nap de annál több nem igazán. Késő este rákeres és kora reggel megint... mit tud nézni annyit rajta és ráadásul minek mikor ő hagyta el és jött össze mással, jelenleg is párkapcsolatban él... nem mániás ez egy kicsit?
(Lány vagyok és a barátnőmről van szó)
Nem normális. Valószínűleg nem működött de attól még érez valamit és "gyógykapcsolatban van". Az is lehet, hogy megbáta időközben a döntését. De általában, aki nagyon nézegeti, az nincs túl rajta.
Elnézést az indiszkrét kérdésért, de honnan látod, hogy nézegeti majdnem napi szinten?
Mióta szakítottak?
Én is szakítás után még nézegettem majdnem hogy napi szinten, aztán szépen lassan, elkezdtem letiltani innen-onnan. Mi a távolság miatt szakítottunk, közösen. Én mondjuk pasira nézni sem tudtam addig míg éreztem iránta valamit. Kemény 6-7 hónap után végre elkezdtem randizni, szakítás után 8 hónappal megtaláltam a mostani páromat. Addigra az exem gondolata sem ébresztett bennem semmilyen érzelmet. Úgy gondolom a barátnőd kapcsolatfüggő, amíg nem tudja lezárni a múltat, addig sajnos ez lesz vele. És ezzel sajnos másoknak is fájdalmat okoz pld. a mostani párjának, ami nem csak önzőség, de hatalmas felelőtlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!