Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni olyankor ha valaki úgy szakít veled, hogy eltűnik?
15-ös vagyok. Komolyan írtam,hogy próbald meg leszarni,mert még te fogod magad rosszul érezni az egész miatt(tudom így is).
Idővel ki fog számodra is derülni majd az igazság.
ghosting, tikipis gerinctelen férgek szakítási módszere
ha látja, amit írsz neki, a helyedben elküldeném az anyukájába, és jól kiosztanám
Magaddal teszel jót, ha most nem erőlködsz tovább. Tudom, hogy rossz. Inkább kezdj valami jó hobbiba, ha nem sportoltál, sportolj, mutasd meg, hogy az élet megy tovább..hagy lássa, hogy kemény csaj vagy és mit veszített. Ez az elégtétel egyetlen formája szerintem.
Nekem is így ért véget az utolsó kapcsolatom, illetve nem teljesen, mert azért egy kamudumát megértem, de messengeren stb. Rettenet jó érzés volt elhajtani, mikor újra megkeresett. Közöltem vele, hogy boldog vagyok és ahogy ezelőtt nem kellettem neki, most meg nekem nem kell. Ez volt az a pont, ami után már nem agyaltam rajta, nem kattogtam egy ici-picit sem rajta, hogy vajon én mit rontottam el. Mert hogy ebben nem én voltam a hibás és nálatok pedig nem te vagy. Fel a fejjel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!