Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit lehet csinálni olyankor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni olyankor ha valaki úgy szakít veled, hogy eltűnik?

Figyelt kérdés
Nem viharos, drámai szakítás volt...csak úgy egyik percről a másikra egy telefonnal le let rendezve hogy akkor vége van, és azóta semmilyen a kapcsolattal kapcsolatos kérdésre nem válaszol? Nem tiltott le, látja az üzeneteimet, él=D csak épp nem hajlandó beszélni többet velem.

2018. márc. 19. 11:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

15-ös vagyok. Komolyan írtam,hogy próbald meg leszarni,mert még te fogod magad rosszul érezni az egész miatt(tudom így is).

Idővel ki fog számodra is derülni majd az igazság.

2018. márc. 19. 13:38
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Ennyit jelentettél neki.Én az exemnek egy öt mondatos üzenetet.Annyit tudsz tenni,hogy nem alázod tovább magad.Nem kellesz neki,tök mindegy,miért,kénytelen vagy te viselni ennek a terhét,ő nem hajlandó.Hulladék jellem,találsz nála száz jobbat!Érsz annyit te is! ;-)
2018. márc. 19. 13:39
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

ghosting, tikipis gerinctelen férgek szakítási módszere

ha látja, amit írsz neki, a helyedben elküldeném az anyukájába, és jól kiosztanám

2018. márc. 19. 15:11
 24/28 lizzi77 ***** válasza:
Hmmm...nekem annyit se írt, hogy bakfütty.Tudta, hogy szeretem,kerestem, nem válaszolt,próbáltam viccesen, komolyan, felköszöntöttem a szülinapján(holott ő elég rendesen elfelejtette az enyémet),mivel arra sem válaszolt, letiltottam a kö..ögöt.(Na, nem mintha aaaaanyira el akart volna érni, akkor nem tudott volna...mindegy).Szar kapcsolatban voltak az asszonnyal, külön aludt régóta,igazából csak pénzes zsáknak kellett otthon.Ez volt 2 hónapig, semmi reakció.Aztán megtudtam, hogy meghalt apukája,itt persze együttérző levél ment neki,bármikor kereshetsz...stb....semmi.Gondoltam, hagyok időt, ilyen lassú típusú fickó.Most pár napja derült ki, hogy visszabiciklizett a lyukacsos bőrű, triplatokás, ráncos, lógó mellű,nagy hasú,lapos seggű(elméletileg imádta az én formás,nagy fenekemet),enyhe csípőficamos exéhez( akit az élettárs mellett tartott szeretőnek, amíg nem jöttem én-őt olyan 4 évig hitegette, engem csak másfélig-)de gondolom, valami örökség szakadhatott a nyakába, hogy szabadulni tudott az asszonytól,és,mint a legtöbb pasi a legkisebb ellenállás felé karistolt.Én ugye nem voltam elérhető,a másiknál talált vigaszra így.Aztán most, hogy nézem az első,"hivatalos " közös képeiket,háááát... a csaj egyre randább lesz, ő meg hozzáöregszik, kb .10 évvel idősebbnek néz ki a koránál(meg még kopasz is lett...na nem mintha ez annyira zavarna),plusz nem nagyon tud főzni a nőci, nem túl igényes a környezetére, magára viszont órákat fordít, amit mondjuk nem csodálok,mert smink meg belőtt séró mellett is sírva enné meg egy jobb érzésű oroszlán.Konklúzió: EGYE MEG, AMIT FŐZÖTT A CSÁVÓ, MERT EGYSZERŰEN ENNÉL SOKKAL JOBBAT ÉRDEMELSZ!!!!!
2018. márc. 19. 19:29
 25/28 lizzi77 ***** válasza:
Ja bocsi: NEM, NINCSEN LELKIISMERETFURDALÁSA AMIATT, AHOGY BÁNT VELED, MERT HA LENNE, NEM CSINÁLTA VOLNA.ÉS télleg olyan egyszerűek,mint a faék: szex legyen(a minőség a kor előrehaladtával romlik)kaja legyen(mindegy, csak hú is legyen benne...majd rendelünk apukám, megint), autóka(két kategóriával feljebb, mint amit ki tud fizetni)plusz motor(a lányok zsongítása végett muszáj),nála meg nem a foci ,hanem sport gyanánt horgászat (itt még az is vicces, hogy se a régi, se az új asszonyka nem ilyen természeti típus, én meg igen).Legkisebb ellenállás, jól jegyezd meg.
2018. márc. 19. 19:38
 26/28 anonim ***** válasza:

Magaddal teszel jót, ha most nem erőlködsz tovább. Tudom, hogy rossz. Inkább kezdj valami jó hobbiba, ha nem sportoltál, sportolj, mutasd meg, hogy az élet megy tovább..hagy lássa, hogy kemény csaj vagy és mit veszített. Ez az elégtétel egyetlen formája szerintem.

Nekem is így ért véget az utolsó kapcsolatom, illetve nem teljesen, mert azért egy kamudumát megértem, de messengeren stb. Rettenet jó érzés volt elhajtani, mikor újra megkeresett. Közöltem vele, hogy boldog vagyok és ahogy ezelőtt nem kellettem neki, most meg nekem nem kell. Ez volt az a pont, ami után már nem agyaltam rajta, nem kattogtam egy ici-picit sem rajta, hogy vajon én mit rontottam el. Mert hogy ebben nem én voltam a hibás és nálatok pedig nem te vagy. Fel a fejjel!!

2018. márc. 19. 23:23
 27/28 anonim ***** válasza:
Kérdező! Meg tudtál valamit azóta?
2018. márc. 23. 14:24
 28/28 A kérdező kommentje:
Csak csend és hullaszag....=D Szóval semmit. De nem is kerestem én sem azóta.
2018. márc. 23. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!