Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni olyankor ha valaki úgy szakít veled, hogy eltűnik?
Én facebookon küldtem egy két-három bekezdéses, nem túl hosszú levelet a közeli családtagjainak (max. egy kézen megszámolható ember) és két-három legjobb barátjának, hogy tudják róla mit tett. Odaírtam a levél végére, hogy nem kérek tőle (a címzettől) semmit, meg ő is biztos előadja a saját verzióját, csak szeretném ha tudnák hogy mit csinált.
Ez megnyugtatta a lelkem.
Azt, hogy jövõben nem veszed komolyan az illetõt, még akkor sem, ha netán felbukkan újra egy idõután. Az ilyet felejtsd el, mert õ sem vesz komolyan téged.
Habár amúgy nem részleteztél olyan dolgokat, mint pl. mennyit tartott a kapcsolat? Milyen volt? Gondolom nem lehetett egy felhõtlenül boldog, ideális kapcs. kölönben nem lett volna oka csak úgy lelécelni.
Bár gondolom, egyszerūen csak azért nem beszél veled, mert nem akarja kivenni a részét a hisztibõl, hiszen szakításkor csak az van.
Semmit.
Nem kerülhetett másik kiszemelt a képbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!