Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni olyankor ha valaki úgy szakít veled, hogy eltűnik?
4:
Amikor a lakótársam lelépett az albérletből tartozással, akkor is küldtem a családjának és az exfeleségének levelet ugyanígy, csak hogy tudják mit csinált.
Aztán ezután kifizette a pénzt, amivel tartozott. Mi ebben a gyerekes?
Sok ember egyszerűen nem merne megtenni rengeteg mocsokságot (az élet bármilyen területén), ha egyszerűen csak tudná hogy arról tudni fognak a családja, barátai is, mert van benne szégyenérzet.
Valami sejtésed csak lehet a dologról, hogy mi történhetett, te voltál sok neki vagy esetleg ilyen csapodár.
Most akkor végülis mikor beszéltetek utoljára?
Sajnos a saját bőrömön tapasztaltam meg,hogy milyen ez,csak épp nekem annyit se mondott,hogy szevasz. Egyszer lemondta a találkát és utána 0 kommunikáció. Nem hazudok ha azt mondom,hogy hónapokig tartott mire feldolgoztam azt a tényt,hogy ennyire 0,semminek néz,megalázó volt a helyzet. Nem válaszolt a smsemire,nem vette fel a telefont,én hülye meg még írtam neki,hogy remélem nem esett baja. Kb 3. napon hagytam abba a keresését és,bőgtem a párnába,hogy ezt megcsinálták velem. Nem az fájt,hogy elhagyott,hanem,hogy hogyan. És,hogy még az oká se tudom. Később visszahallottam,hogy becsajozott,valami régi szerelme bukkant fel. De egy jellemtelen sunyi embernek tartottam,hogy annyit se mondott,hogy ba.zódjak meg.
Próbald meg magadban lezárni,és ahogy csaj lehet magasról tojjál a fejére.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!