Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit lehet csinálni olyankor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni olyankor ha valaki úgy szakít veled, hogy eltűnik?

Figyelt kérdés
Nem viharos, drámai szakítás volt...csak úgy egyik percről a másikra egy telefonnal le let rendezve hogy akkor vége van, és azóta semmilyen a kapcsolattal kapcsolatos kérdésre nem válaszol? Nem tiltott le, látja az üzeneteimet, él=D csak épp nem hajlandó beszélni többet velem.

2018. márc. 19. 11:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
83%

4:

Amikor a lakótársam lelépett az albérletből tartozással, akkor is küldtem a családjának és az exfeleségének levelet ugyanígy, csak hogy tudják mit csinált.

Aztán ezután kifizette a pénzt, amivel tartozott. Mi ebben a gyerekes?

Sok ember egyszerűen nem merne megtenni rengeteg mocsokságot (az élet bármilyen területén), ha egyszerűen csak tudná hogy arról tudni fognak a családja, barátai is, mert van benne szégyenérzet.

2018. márc. 19. 12:17
 12/28 anonim ***** válasza:

Valami sejtésed csak lehet a dologról, hogy mi történhetett, te voltál sok neki vagy esetleg ilyen csapodár.

Most akkor végülis mikor beszéltetek utoljára?

2018. márc. 19. 12:26
 13/28 D. Brasco ***** válasza:
61%
Az ilyen telefonos szakitas mindennek a legalja.....nem is tudom ezek utan miert vagy mi erdekel meg teged egy ilyen emberrel kapcsolatban.....
2018. márc. 19. 12:29
 14/28 A kérdező kommentje:
Hát sejtésem az van, hogy én voltam sok neki, valószínűleg, mivel a "nem e tudnánk többet beszélgetni" kérdésem után jött hogy akkor nemkell ezt eröltetni ha nekem ez nem elég. És, ez volt csütörtökön. Erről a témáról azóta semmit sem beszéltünk, viszont van nálam egy pár cucca, amiért ugy volt hogy eljön vasárnap....na, hát én igy gondoltam akkor majd két mosoly között kapok egy tartalmasabb választ hogy akkor pontosan mi is volt a baj, de ehhez képest csak annyit irt hogy kiment a bokája és nemfog jönni 1-2 hétig. Ezzel sincsen semmi gond, én hülye még el is kezdtem aggódni hogy minden oké e kell e segíteni neki bármiben, hangot is adtam ennek, de azóta semmi. Ez volt tegnap előtt.
2018. márc. 19. 12:31
 15/28 anonim ***** válasza:

Sajnos a saját bőrömön tapasztaltam meg,hogy milyen ez,csak épp nekem annyit se mondott,hogy szevasz. Egyszer lemondta a találkát és utána 0 kommunikáció. Nem hazudok ha azt mondom,hogy hónapokig tartott mire feldolgoztam azt a tényt,hogy ennyire 0,semminek néz,megalázó volt a helyzet. Nem válaszolt a smsemire,nem vette fel a telefont,én hülye meg még írtam neki,hogy remélem nem esett baja. Kb 3. napon hagytam abba a keresését és,bőgtem a párnába,hogy ezt megcsinálták velem. Nem az fájt,hogy elhagyott,hanem,hogy hogyan. És,hogy még az oká se tudom. Később visszahallottam,hogy becsajozott,valami régi szerelme bukkant fel. De egy jellemtelen sunyi embernek tartottam,hogy annyit se mondott,hogy ba.zódjak meg.

Próbald meg magadban lezárni,és ahogy csaj lehet magasról tojjál a fejére.

28/N

2018. márc. 19. 12:45
 16/28 A kérdező kommentje:
Jól gondolom hogyha megpróbálom kideríteni a haverjától hogy mi történt az csak még megalázóbb less?=)
2018. márc. 19. 12:49
 17/28 D. Brasco ***** válasza:
0%
Az a megalázó meg borzasztóan gyerekes hogy ennyire szarnak a fejedre,de te azert még probalkozol..........nagyon szánalmas vagy!
2018. márc. 19. 13:05
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Jol gondolod igen.. Elegge megalazo, de ha neked megnyugszik a lelked attol, hogy kiderul az igazsag, mar ha a haverja elmondja neked, es nem rohog a kepedbe, akkor ennyit talan meger!
2018. márc. 19. 13:08
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon megalázónak érzem futni olyan után aki nem foglalkozik veled.
2018. márc. 19. 13:13
 20/28 anonim ***** válasza:
20%
még breadcumber is:) felejtős:)
2018. márc. 19. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!