Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után volt hogy megbántad?
Volt hogy elgondolkodtál rajta, hogy lehet többet kellett volna tenned a kapcsolat javításáért?
Volt hogy azt gondoltad, jobb lesz mással, de mégis hiányozni kezdett az ex?
Volt hogy mégis folytatni akartad?
Volt hogy mégis felkerested az exed folytatás miatt?
Ha igen, akkor hogyan alakult?
Ha nem kerested fel, miért nem?
Bármiféle történetet leírhattok ezzel kapcsolatban!
Nem. Én minden kapcsolatomat az utolsó utáni pillanatig húztam és próbáltam javítani. Pont ezért, hogy szakítás után egy db mi lett volna ha kérdésem se maradjon.
Minden esetben el tudom mondani, hogy én mindent megpróbáltam, és akivel szakítottunk azzal okkal és nem hiányzik, mert tuti, hogy nem működött.
Sorrendben:
Igen
Igen
Nem
Nem
Mondtam,hogy nem
Mert nem akartam.
Én nagyon szerettem még az exem, mikor szakítottunk, és kb majdnem beledöglöttem. De tényleg. Belebetegedtem a szakításba, fizikális tüneteim voltak hónapokon át, pedig gyakorlatilag én kezdeményeztem a szakítást, aztán közös megegyezés volt.
Mert nem volt kilátás, álltunk egy helyben, esély nem volt, hogy jussunk valamire. (Ja, nem első szakítás volt, mert előfordult, hogy visszacsináltuk.)
Na, pont ezért nem akartam mégegyszer (a szívem persze ezerrel rántott volna vissza hozzá.)
Volt, hogy ráírtam, kerestem, akkor elég hűvös volt.
Mikor meg ő hívott fel, nekem nem volt lelki erőm találkozni vele (mert tudtam, hogy nem vezet sehova, és csak újra szenvednék.)
Akkor azt mondta, többet nem keres. És betartotta...
Továbbléptem én is, de elfelejteni sose fogom.
1.Volt egy borzalmas természete mint utólag kiderült így én hiába is próbáltam többet tenni a kapcsolatért.
2.Erre az emberre várok hogy teljesen elfelejtsem.
3.Igen de mostanra rájöttem hogy csak időpocsékolás lett volna az életemből!
4.Csak rávezetni próbáltam.
Borzalmas érzés ha valakivel kijössz hónapokig sülve főve együtt akartok lenni aztán összeköltöztök és kiderül az illetőről hogy egy hárpia mintha nem is azzal költöztél volna össze akit anno annyira megszerettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!