Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nagyon hiányzik mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hiányzik mit tegyek?

Figyelt kérdés

6 évig éltünk együtt, sokat veszekedtem vele néha hülyeségen sokszor pedig az ő érdekében mert féltettem és jót akartam neki mindig biztattam pl amikor jogsit akart szerezni én biztattam hogy menjen el.Mióta szakítottunk többször beszéltünk de hajthatatlan hogy ki béküljünk azt mondta már nem szeret és nem akar már semmit.Mikor kérdeztem hogy miért nem ült le velem beszélgetni hogy baja van azt mondta úgyse értettem volna meg ami nem igaz.Most bármerre megyek ő jut eszembe mit csináltunk stb hisz ő elment, elmenekült a problémák elől de nekem itt kell egyenlőre maradnom ahol laktunk.Anyukámék vigasztalnak de egyszerűen nem birom, nem akarok élni már gondolkodtam rajta hogy egy kamion elé lépek de egyszerűen nem tudom meg tenni mert a szüleimre is gondolnom kell.Ráadásul a születésnapom utáni héten.

26/F

2018. márc. 9. 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Gondolj arra, hogy ő akart így, tartsd tiszteletben a döntését.

Gondolj arra, hogy ő nem emészti már magát ezen a témán, nem érdemli meg, hogy ennyit szomorkodj miatta.

Próbálj meg optimista lenni és bizakodóan tekinteni a jövőbe. Fogsz találni olyan lányt akivel boldog lehetsz és nem fogtok sokat veszekedni. Csak higgy benne.

2018. márc. 9. 11:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Meg még ami eszembe jutott hogy előtte egy héttel még azt beszéltük puszilkodva a mamám volt házában hogy oda költözünk és hogy hogy fogjuk be rendezni.Tudom túl kell lépni de nem könnyű 6 évig csak mindennap együtt voltunk jóban rosszban.
2018. márc. 9. 12:38
 3/4 anonim ***** válasza:

probáld meg nem csak a saját rinyálásodat idefosni, hanem elolvasni és értelmezni azt amiket irnak. ezen szinte mindenki átesik (én is, csak én 11 év után), eleinte mindenkinek mindenről a másik ugrik be.

Ami veled történik, az teljesen természetes reakció. Most még nem hiszed, én se hittem, de ahogy telnek a honapok, egyre jobb lesz. Nem ő volt a megfelelő társad, ráadáaul NEM kellesz neki. Amint feladod az áldozat szerepet és az önsajnálatot, elindulsz a gyogyulás utján. Azaz innentöl már csak magadat szopatod, ami teljesen felesleges. Gyászold meg a kapcsolatot, vond le a következtetéseket, aztán csak előre, mert az élet nem áll meg.

2018. márc. 9. 14:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben!
2018. márc. 9. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!