Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit szolnal ha a parod igy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnal ha a parod igy viselkedne?

Figyelt kérdés
A parom szombaton egesz nap nem jelentkezett.O Pesten lakik en sokszor nala vagyok de munka miatt jelenleg nem elek vele.A lenyeg este 9 korul mindig irunk egymasnak akar orakat.Mindig.Most szombaton kb masfel oraja elerheto a messengeren de nem ir.Erre rairok visszair hogy ja igen egy haverommal irogatok es most akartam irni hogy eljottunk a haverokkal bulizni foci utan, most pedig lemerulok.Szia.Persze amugy mindig ir ha elmegy bulizni es ha hazaert ejjel amugy nem egy kisfiu felnott ferfi 41 eves.Erre en kiakadtam es irtam neki nem ertem maskor soha nem merulsz le delutan 4 ig otthon ultel es nem toltottel telot?Es miert nem irsz magadtol ?jo bulizast!tehat nyilvan megsertodtem.erre semmi valasz.Azota se.Se egy uzenet se hivas.Keressem en ezek utan?
2018. márc. 8. 13:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

kerj bocsanatot amiert kiakadtal, de hianyzik neked nagyon es varod, hogy talalkozzatok !!!

aztan meglatod, h h reagal ! ha megerto akkor okes...

ha buntodatot ebresztettel azt latni fogod, es akkor tudod szavak nelkul, h hol volt.

veled van kapcsolatban, nem massal, ha elhagy azaz o baja, azt megh megcsaljon nem tudod megakadalyozni.

viszont ha nem jo a szex es csak kiabalsz mint egy harpia azzal tenyleg csak elijeszted

2018. márc. 8. 14:14
 12/15 A kérdező kommentje:
utolso en kerjek bocsanatot?😂hu szelektalni kell itt a valaszokat😂
2018. márc. 8. 14:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a csába, ez a vonat màr elment. Nem látod hogy ennyit se érsz neki, hogy 5 napig rádböfögjön valamit legalább messengeren?

De amúgy te is gáz voltál a számonkéréssel, de láthatod nem jött be. Nem érdekled.

Ne írj neki ne alázd jobban magad, ha maradt még egy kis önbecsülésed...

2018. márc. 8. 14:30
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Furcsa sztori. Mi meg szoktuk osztani egymással, hogy hol vagyunk, de leginkább azért, hogy tudjuk, baj esetén hol keressük a másikat. Ez nagyjából így nézett volna ki: "Szia! Nem fogok írni este, megyünk a haverokkal bulizni, holnap jelentkezem!" "Okés, jó mulatást!"

És ennyi. Nálatok ő sem érezte úgy, hogy szóljon, nem fog jelentkezni, pedig nálatok ezek szerint szokás az esti chatelés, meg te is túlreagáltad egy kicsit. Azóta ráadásul eltelt öt nap. Vagy ennyire duzzog, ami ovis, vagy ennyire nem érdekled, ami kiábrándító. Mindkét esetben nálam felejtős a pasi.

2018. márc. 8. 14:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi lett a sztori vége? :)
2018. márc. 13. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!