Mit szólnál ha a menyed így viselkedne?
A menyem elment itthonról, lemostam az ablakot, és egy szép függönyt is tettem fel az ablakra, hazaért mikor még bent takarítottam a szobában, és megkérdezte "hát ez?" és másnap már vissza is rakta a régi függönyét.
Nekem rosszul esett, egy gyönyörű függöny volt, nem egy divatja múlt sz@r.
Többet nem csinálok meglepetést az biztos, szóvá tenni sem fogom, csak rosszul esik.
Kinek a lakása történt a függöny csere?
Ha a mennyében akkor egyetértek vele, neki lehet nem tetszik annyira.
Mindegy, kinek a lakása, ha a szobát a menyed (meg gondolom, a fiad) használja, akkor oda ne menj be,csak akkor, ha behivnak oda. Takaritani, átrendezni meg végképp nem jó ötletm képzeld el, ö csinálná ugyanezt a TE szobádban?!
Mindenkinek joga van a saját szobáját a saját izlése szerint berendezni, ha neked jobban tetszik a az a függöny, amit odatettél, akkor tedd a saját szobádba, az övében meg legyen az, ami neki tetszik.
Én is anyós vagyok, de eszembe nem jutna a gyerekek lakrészében bármit csinálni anélkül, hogy megkérnének erre.
A titok: élni és élni hagyni.
Ez a Magdi Anyus stílusú "bátorkodtam" feeling nagyon terhelő és frusztráló tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!