Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítana a barátnőm ilyen miatt?
Figyelt kérdés
Fél éve együtt vagyunk, ő 27, én 22. A lényeg, hogy van egy tetoválásom, amit nem mutattam még neki, de semmi gáz minta, még régebben varrattam. Félek a reakciótól, hogy ilyen hülyeség miatt szakítani fog. Egyáltalán hogy mondjam el neki?2018. márc. 7. 23:28
11/21 A kérdező kommentje:
Alkaromon. Pontosabban 5 fa.
2018. márc. 7. 23:50
12/21 anonim válasza:
Szerintem ha fél év alatt az alkarodon nem sikerült észrevennie öt fát, akkor ne félj tőle.
13/21 anonim válasza:
Minőségi kapcsolat lehet, ahol a felek ilyenek miatt szakítanak a másikkal.
14/21 anonim válasza:
Én azt furcsalom, hogy miért nem csesztet amiatt, hogy 25 fokban is pulóverben jarkalsz.
15/21 anonim válasza:
a mai világban amikor mindenki tetőtől talpig tetoválva van sőt kismillió testékszere van, külömböző testmódosítása van.. fel se tűnik már 5 fa..
16/21 anonim válasza:
nem hiszem, ha csak nem tetoválásellenes
17/21 anonim válasza:
Ordas kamu, hogy fel ev alatt nem latta az alkarod. Puloverben szexeltek? Ez a felnott(!) parkapcsolat(!) rovat!
18/21 anonim válasza:
sztem ez miatt ugy sem fog dobni .:)
19/21 anonim válasza:
De hogy nem vette eddig észre?
20/21 anonim válasza:
Azt hittem valami nemi szerv vagy pucér női segg van rád varrva. Fa? :D Az még szép is lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!