Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális érzés és gondolat ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális érzés és gondolat ez?

Figyelt kérdés
Életem első komoly és hosszú párkapcsolatának végéhez értem tegnap este. A döntés meghozataláig rengeteg harcot vívtam magamban, több hónap kellett hozzá. Olyan szépen váltunk el egymástól, hogy szinte túl szép volt. Megbeszéltük, hogy, ha már begyógyultak a sebeink, tudni fogunk egymás életének fontos eseményeiről. Szerintem ez még helyénvaló is, mivel egy időben az egész életünket együtt terveztük...és a fő kérdés: normális az az érzés ilyenkor, hogy reggel úgy ébredtem fel, hogy ,,mit tettem.."? és most ebben a percben is visszamennék hozzá? Megszakad a szívem. Én 20 leszek mindjárt, ő pedig 25 éves.
2018. márc. 6. 10:45
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Teljesen normális...tarts ki, hamarosan jobb lesz...gyászold meg, aztán foglald el magad: sport, hobby, barátok.
2018. márc. 6. 11:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Vedd végig az okokat, hogy miért lett vége. Logikusan győzd meg magadat arról újra és újra, hogy ez volt a jó döntés.

És normális, hogy fáj. Legyél barátokkal sokat.

2018. márc. 6. 11:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
ez 1 újjászületés, ráadásul az élet nem úgy zajlik, hogy akkor most valaminek vége örökre, hanem a dolgok szépen haladnak tovább és aki az életed része volt valamennyire mindig az marad.
2018. márc. 6. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez egy teljesen normális és gyakori reakció, a gyászfolyamat része. Bizonyára komoly oka volt a döntésednek, szóval tarts ki mellette, az agyad jelenleg (átmenetileg!) becsap. Hamarosan sokkal jobban fogod magad érezni, de először meg kell szoknod, hogy megváltoznak a mindennapjaid és egy nagy szelete az eddigi életednek le lett zárva. Kitartás.
2018. márc. 6. 12:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek...így ismeretlenül is segítetek nekem. Nyilván tapasztalatból írtok, megnyugtat, hogy eljön majd a....minek nevezzem..megkönnyebbülés(?).
2018. márc. 6. 12:13
 6/7 anonim ***** válasza:
a ződ kezet mellé nyomhatnád, elég csehül állok:)
2018. márc. 6. 12:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze de próbàld ugy felfogni hogy vmi nem működött köztetek .
2018. márc. 6. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!