Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem fog butasagot csinalni a parom?
Figyelt kérdés
Felek h baja lesz. Odaig jutottunk h szakitottam vele. Nem mukodott hiaba probalkoztunk.. Maga alatt van es raadasul a munkahelyerol is elkuldtek. Kozben a csaladja is kirakta a sajat lakasabol de ez bonyolult. Mondtam h maradthat ameddig akar nalam mert penze sincs nagyon. De kivan teljesen mert azt mondta 41 eves es nincs mar semmi ami jo lenne ami megerne h eljen. Megertem h kilatastalan a helyzete de probalok neki segiteni. Es mellette allni. Sajnalom nagyon bant is h pont most szakitottam en is vele. Felek h butasagot csinal kicsit erzekeny deoresszios mostansag.... V hogyan tudnek neki meg segiteni?2018. márc. 6. 09:50
1/5 anonim válasza:
Ha deptesszios, vidd el orvoshoz. Kozepkoru ember, sajat magaert felelos.
2/5 A kérdező kommentje:
Bocsi depressziost akartam irni. Es nem kozben szakitottam vele hanem mindezek elott... Ha tudom h ilyen dolgok tortennek akkor most nem mondom h szakitsunk hanem varok... Lelkiismeretfurdallasom is van..
2018. márc. 6. 09:52
3/5 anonim válasza:
A te döntésed, és felelősséged, hogy most segítesz, vagy nem. Azzal számolj, hogy ha segítesz, azt ő másnak fogja gondolni, hiába mondasz neki bármit. A szakítást végig kell vinni, ha valóban szakítani akarsz... olyan ez, mint amikor leszoksz a cigiről...próbálkozni lehet, de az nem elég, mindig visszaesel. Kell hozzá az agyadban egy semmihez sem hasonlítható kőkemény , makacs DÖNTÉS...mérlegeld, hogy benned most ez megvan- e. Amúgy, hasajnálatból nem szakítasz, az ugyanolyan, mintha semmit sem csináltál volna... önmagad annulálod.
4/5 anonim válasza:
Mindenkinek vannak s.zar helyzetek az életében. Derítsd jobb kedvre, segíts munkát találni neki, ha munkát talál akkor az már jóbb kedvre fogja deríteni mert legalább az van. Ha hülyeséget akar csinálni akkor fog is. Nem lehetsz melette mindig, ha öngyilkos akar lenni akkor az is lesz, ha nem akkor ugysem. Azzal hogy sajnálod nem javítasz a helyzetén..tudja hogy amiatt maradhat ott mert lelkiismeret furdalásod van. De a szánással nem lesz jobb neki. Azzal csak azt éred el hogy szánalmasnak érezze magát. Ha esetleg meg is próbálkozna az öngyilkossággal akkor nem tudom sajnálni... Felnőtt ember, döntsön józan ésszel. Ha bele gondolna abba hogy a siránkozás nem old meg semmit, akkor talán lépne valamit a saját érdekében. Ha a helyzet megoldodik ugyis elfelejti azt az érzést ami most van, ez csak egy átmeneti időszak. Bátorítsd arra hogy hamar találjon munkát hogy talpra álhasson, esetleg a baráti körötökkel elmehettek valahova..de ne hagyd hogy siránkozva töltse azt az időt.
5/5 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
Ez is a tied?
Ha igen, rám írnál egy privátot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!